arthur
Kayıtlı Üye
kardeş bu tampon benim de hoşuma gidiyo ona göreAdiiiiii adaaaaammm
Ben bugun başında nöbet tuttuydum sen ne ara geldin...
Heee benim onlar uzak dur kaaaaaaaannnnn
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeş bu tampon benim de hoşuma gidiyo ona göreAdiiiiii adaaaaammm
Ben bugun başında nöbet tuttuydum sen ne ara geldin...
Heee benim onlar uzak dur kaaaaaaaannnnn
Kardeş merhaba
Arabaya yaptıklarını yanı konuyu tek tek okudum Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş darı başımıza.
kardeş bu tampon benim de hoşuma gidiyo ona göre
evet kardeş benim de canımı o çok sıkıyo ya ya aero tampon yada cupra yad dedigin gibi far yıkalmalı bi fr tampon istiyorum daha yeni buraklada onu konuştukk veya kısmet olursa fr alalım kurtulalım diyorum bakalım hayırlısı ya ama alamasam emin ol ilk işim tamponOooooo paşam sen hosgeldin bir sen eksiktin tamponuma sarkmayan sende gel ortak ol kardeşim
Şaka bir tarafa senin makyajli kasa arabada makyajsiz tamponun olması gercekten üzücü..Bir an önce imkanlar dahilinde değişmelisin bence..Degismiskende style yerine Fr cupra birşeyler takmak mantıklı olacaktır paşam..
evet kardeş benim de canımı o çok sıkıyo ya ya aero tampon yada cupra yad dedigin gibi far yıkalmalı bi fr tampon istiyorum daha yeni buraklada onu konuştukk veya kısmet olursa fr alalım kurtulalım diyorum bakalım hayırlısı ya ama alamasam emin ol ilk işim tampon
eyvallah kardeşim saolsın şimdilik yazı bekliyorum işte işler biraz açılsın niyetlenecez bişeye bakalımEğer değişim düşünüyorsan sıfır fr almak şuan cok mantıklı,ve şu durumda mevcut arabaya ekstra masrafa gerek yok.Haaa yok ben binerim buna bir sure değişmeyeceğim diyorsan o zaman bekleme bir an önce kolları sıva..Zaten bir başladınmı duramıyorsun borç harç yapılıyor vallahi
Hayırlısı olur inşallah..Rabbim güzel gönlüne göre versin paşam..
eyvallah kardeşim saolsın şimdilik yazı bekliyorum işte işler biraz açılsın niyetlenecez bişeye bakalım
Ben TSK ederim güle güle kullan yarın büyük ihtimalle aksam saatlerinde montajı yapılmış olur Abı müsait olursan