Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
rcd-510 serviste kaç para ?
Makineyi aldım abi bugün finallerimde bitti çekerim öğlen filan atarım sonrasındabugün sanırım seni ünverdi'nin orda gördüm ZN plakalı bi leon ama tam emin değilim... Ben yayla taraflarında oluyorum ve ünverdi incirli civarlardında dolanıyorum abi
![]()
sen nerde oturuyosun ki![]()
bunun ıcı 1.4 tsı ıle aynı dimi
ben değildim murat ama ömür var hemen onun arkasındayım senın arabanın peşindeyimbi resim çektirmek için
bi de murat rcd 510 un bosch olanını buldum sonunda haftasonu ender de takıcam bide welcome mod da aradan çıksında acaba kaç gaymeyebatladı sana
resim mi çekiyosun şuanön tarafı merak ettim de
ben değildim murat ama ömür var hemen onun arkasındayım senın arabanın peşindeyimbi resim çektirmek için
bi de murat rcd 510 un bosch olanını buldum sonunda haftasonu ender de takıcam bide welcome mod da aradan çıksında acaba kaç gaymeyebatladı sana
resim mi çekiyosun şuanön tarafı merak ettim de
rcd 510 sahibinden aldım 600 tl çıkma ama sıfır gibi gerçekten farksız
murat iyimiş yaa 70tl bende o kadar veririm