Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
gerçekten servis başka servis mi önerdi ,vay adi herifler vay sen bence işi zorla kardeşim ban yenisi verin de gerekirse mahkemeManuel şanzımandaki fabrikasyon sorun bir kenara koyarsan, yaşadığım diğer sorunlar servisdeki beceriksizlik ile ilgili...Yapamıyorlar ve yapamadıkları gibi yaptıklarını zannedip bitti diye gel al diyorlar...Sürekli git gel sorunun sebebini sorduğumda normal bu olur falan gibi geçiştirmeler falan. Artık her adımı Doğuş'a telefon ederek raporluyorum. Her haraketlerini ve söylediklerini Doğuş'a bildiriyorum. Ne yapacağımı şaşırdım... Müşteri hizmetleri az önce başka bir servisi denememi söyledi !
geçmiş olsun inşallah şanzumanı yenisiyle değiştirirler...
Aracın şanzımanı değiştikten sonra şimdi de direksiyon kutusu arızalı tespiti yapıldı. Bu sabah götürdüm ve akşam yaptık alabilirsiniz diye aradılar. Daha önce yaşadıklarımdan tecrübe ile "bakın çok uzaktan geliyorum. Eğer direksiyon kutusundaki ses düzelmedi ise, beni çağırmayın dedim !" Servis danışmanı sesten eser kalmadığını tüm testlerin yapıldığı söyledi. Oldukça uzun bir yoldan sonra aracı almaya gittim. Bir kaç imza attım.Aralarında 3500tl lik bir fatura da vardı. Fakat garanti kapsamında müşteriye bedelsiz yazıyordu. Attım imzayı araca bindim ve direksiyonu çevirdim. Az kaldı deliriyordum. Sağ tarafdaki sert metale vurma sesi artık sol tarafta idi. Sol taraftaki sorunsuzluk ise şimdi sağ tarafa geçmişti. Hemen indim araçtan ve yetkiliyi çağırdım. Neden arıza giderilmedi beni niye çağırdınız diye sordum. Bizde fark ettik ses şimdi solda dedi. Eşim ve 2 yaşındaki çocuğum ile aracı alıp işlerimize bakmak için geldiğimiz servis yine bir kazık atmıştı bize. Ağızıma ne gelirse söyledim. madem aynısı olacaktı neden yeni bir direksiyon kutusu taktınız dedim. cevap veremediler. Siz ne iş yaparsınız dedim. Susup dinlediler. Bu araç neden düzelmedi dedim. Aslında eskisinden biraz daha iyi gibi bir şeyler saçmaladılar. Direksiyon kutusunu değiştirdiklerinden bile şüpheliyim. Değiştirdik diye fatura düznlediklerini düşünüyorum çünkü aracı verdiğim gibi aldım. Bu sinirle çoluk çocuk yine yollarda rezil olmayalım diye aldım geldim aracı. Pazartesi Doğuşu arayıp şikayet edeceğim. Ayrıca doğuş merkezden tarafsız bir teknisyen ile tarafsız bir servis de aracı lifte kaldırıp değiştiği söylenen direksiyon kutusu için bir rapor talep edeceğim...Bu markaya ve bu servise güvenim artık sıfırdır. Gittiğim her yerde konuştuğum her ortamda bu servisi ve markayı önermeyeceğim....