Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

21.03.10 Club Lale Otel Sapanca Mangal Organizasyonu / Detaylı Bilgi ve Aktiviteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah cümlemize kaza zeval vermesin...

amin cümlemize...
bu arada fotografları upload etmesi melihin uzun zaman alabilir yardımcı olmak adına bölüşelim bence iyi olur.bana istiyosanız bir kısmını rapide upload edin link verin indirem sonra tek tek ben yapar yayınlarım ;)

Timur'um onu Erhan hatırlattı unutmuştum ben kamyonların arasında cümleten kaybolduğumuz sırada bi gün bu taraflara geldiğinde falan deneriz artık..aslında en iyisi sabah yol boşken olurdu.. :)

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Natan'ları ben en son otelden çıkmadan gördüm bi daha görmedim..

beyler yollarda yaptıklarınızı msn de paylaşın

gördüm..

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 20:55 ----------

serbay ım emeğine sağlık herşey çok güzeldi ve kusursuzdu

gelen herkeze teşekkürler ayaklarınıza sağlık, Cezmi baba ne demek inşallah daha güzel organizasyonlarada SCW olarak imza atacağız.

Herşey çok iyidi güzeldi bize yakışır şekildeydi. Emeği geçenlere ve tüm katılımcılara Teşekkürü borç bilirim... Hepinize bol gazlamalı günler dilerim...

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

beyler yollarda yaptıklarınızı msn de paylaşın

Herşey şemunun suçu abi... Hep onun başının altından çıktı...

Timur'um onu Erhan hatırlattı unutmuştum ben kamyonların arasında cümleten kaybolduğumuz sırada bi gün bu taraflara geldiğinde falan deneriz artık..aslında en iyisi sabah yol boşken olurdu.. :)

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Natan'ları ben en son otelden çıkmadan gördüm bi daha görmedim..

ben natanın peşindeydim kaçamadı benden :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt