Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

21.03.10 Club Lale Otel Sapanca Mangal Organizasyonu / Detaylı Bilgi ve Aktiviteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harika bir gündü emeği geçen herkese ankaralardan onca yol tepip gelen tüm dostlarıma başta levent olmak üzere çok teşekkürler

organizasyon süperdi..emeği geçenlere çok teşekkürler.. :)

gazlayanlar belliydi, birlikte çıktığım arabaları hiç görmedim bir daha. arkadan da hiç kimse gelip geçmedi beni, rutil 120 - 130km/h civarı geldim suçluları sayabilirim :D:D:D

cok guzel bır bulusma oldu gelen arkadaslara tesekkurler

bende ne kımseyı gectım nede geçildim

ama yiğit potansiyel sucludur:D:D

SCW çatısı altında olumlu veya olumsuz her şeye göğüs geren herkese teşekkürler inanılmaz bir gündü benim için anlamı çok fazlaydı...kvnc ın gebze köprüsünde bizi bekleyip video ya çekmesi iyi oldu umarım net çıkmıştır

gazlayanlar belliydi, birlikte çıktığım arabaları hiç görmedim bir daha. arkadan da hiç kimse gelip geçmedi beni, rutil 120 - 130km/h civarı geldim suçluları sayabilirim :D:D:D

saysana :D

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

bende ne kımseyı gectım nede geçildim

ama yiğit potansiyel sucludur:D:D

hah herkesi gaza getiriyor sakalını kesicem valla birdahaki sefere :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt