srknatmn
Kayıtlı Üye
6 saattir serviste olan aracımda titreme görmemişler şaka gibi,eşime teslim etmişler.eşime dedim ki aracı çalıştır be orda bekle,2 dk sürmeden titremeye başlamış hemen çağırmış servisi gelmişler görmüşler olayı.klimayı açınca titreme coşmuş tabi,bende sizin gibi tecrübe ettim bu durumu özellikle klimadaylen.motor sesi için ise bu araçlarda bu ses normaldir,çalışma prensibi bu diyolar.telefonda epey söylendim,istemeden.3 yaşında akü değişti,sağ far bozuldu “iyi niyet indirimli fara çıkardıkları fiyat 6 bin küsür tl” oldu.bu arada titremeyi görünce servis çalışanı ve danışman “kesinlikle volan sorunu demiş eşime” ben bunları serviste yazılı olarak kayıt altına almadan değişim yaptırmayacağım..ola ki volan değişti ve titreme halen devam ediyor,o zaman yazılı olarak bunu önlerine koyabilmiş olurum en azından.şöyle bir durum var bende suan fark ettim. klimayi acinca araba normalden daha fazla titriyo. ama bu volan la alakali bir durum degildir çünkü volan degisti benim. klima acikkken titreme yani hissediyosun o sarsintiyi o baska biseyden muhtemelen. suan 5 dakikadir klima acik arabanin icindeyim heryerim titredi yani karincalandi. bu baska biseyden kaynakli bir durum. servis ne diyecek cok merak ediyorum. sonucu yazarsan sevinirim.
Son düzenleme: