Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Klima gazında kaçak arıza yoksa değiştirilmiyor diye biliyorum. Bugüne kadar hiçbir aracıma klima ile ilgili bir bakım yapılmadı temizlik haricinde.Bı arada bir konu geldi aklıma,araç 3.
Yaşını doldurdu fakat klima gazı ile alakalı bir konu iletmedi servis bende sormayı unuttum açıkçası.Ne kadar sürede bir klima gazı tekrardan taze olarak sisteme basılmalı?
Bir önceki aracım Ford focustu ve servisinden ayrılma bir usta vardı kendine yer açtı.elektriksel bir konu için kendisine girmiştim,konu havalandırmamdan gelen kötü kokulardan açıldı.Klima gazını o vesile ile sistemden boşaltıp tekrardan taze gaz basmıştı ve polen filtresi bölgesine koku ve bakteri giderici ürün kullanmıştık würth dü sanırım.kendisi ile sohbet ederken bana demesi şuydu,2-3 yılda bir klima gazının tazelenmesinin sağlıklı olduğu yönündeydi.Bende burdan yola çıkarak danışmak istedim buradan.Klima gazında kaçak arıza yoksa değiştirilmiyor diye biliyorum. Bugüne kadar hiçbir aracıma klima ile ilgili bir bakım yapılmadı temizlik haricinde.
Ben yorum yaptim youtube dan :=) bendede vardi ayni ses. aracim 2017 leon dizel. serviste triger kayışı ve gergi makarasi değişti. usta gergi makarasiyla alakali oldugunu kronik olduğunu dolayisiyla gergi makarasini revize ettiklerini soyledi. iyi niyetten ucretsiz degistirdiler.
Daha önce paylaştım gibi hatrımda ama videoyu ve mesajımı bulamadım.kışın bu ses çok daha fazlaydı şu anda daha azaldı ama serviste bu konuya hiç değinmediler bende unuttum danışmayı açıkçası.Birisi bu videoma yorum bırakmış ses trigerden geliyor diye.aracım şu an 45 binde