Konuyu baltaladik ama olsun uzun yolda 2.9 gördüm ben dizel ile şehir icide 3bin devir gibi kullanıyorum 4 ile 5.5 ile değişiyorhayırlı satışlar. benmi araba kullanmayı bilmiyorum bilemicem ama. aracım 1.6 dizel ben daha ekranda 4 litreyi hiç görmedim ..benzinli araçla 4 litreyi nasıl yakalıyorsunuz çok şaşırdım heralde sürekli boşta gidiyorlar benzinliyle 4 ü yakalayanlar cok ilginç geliyor bana.s
Ne diyeceğimi bilemiyorum 😀 MaşaALLAHKonuyu baltaladik ama olsun uzun yolda 2.9 gördüm ben dizel ile şehir icide 3bin devir gibi kullanıyorum 4 ile 5.5 ile değişiyor
şehir içinde 3,8i gördüm, bunlar makul kullanımlar, izmitte yaşıyorum şehir trafiği çok sıkıntı değil 🙂hayırlı satışlar. benmi araba kullanmayı bilmiyorum bilemicem ama. aracım 1.6 dizel ben daha ekranda 4 litreyi hiç görmedim ..benzinli araçla 4 litreyi nasıl yakalıyorsunuz çok şaşırdım heralde sürekli boşta gidiyorlar benzinliyle 4 ü yakalayanlar cok ilginç geliyor bana.s
Perşembe günü izmit e geleceğim müsait olursanız tanisalim hatta sticker yapistiralimşehir içinde 3,8i gördüm, bunlar makul kullanımlar, izmitte yaşıyorum şehir trafiği çok sıkıntı değil 🙂
Çok iyi olur beklerim inş. Pmden telefonu gönderirimPerşembe günü izmit e geleceğim müsait olursanız tanisalim hatta sticker yapistiralim
Tamam kardeşim perşembe günü görüşürüzÇok iyi olur beklerim inş. Pmden telefonu gönderirim