2013 FR, 23.500 km'de, hatasız, temiz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan varidat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı satışlar. benmi araba kullanmayı bilmiyorum bilemicem ama. aracım 1.6 dizel ben daha ekranda 4 litreyi hiç görmedim ..benzinli araçla 4 litreyi nasıl yakalıyorsunuz çok şaşırdım heralde sürekli boşta gidiyorlar benzinliyle 4 ü yakalayanlar cok ilginç geliyor bana.s

hayırlı satışlar. benmi araba kullanmayı bilmiyorum bilemicem ama. aracım 1.6 dizel ben daha ekranda 4 litreyi hiç görmedim ..benzinli araçla 4 litreyi nasıl yakalıyorsunuz çok şaşırdım heralde sürekli boşta gidiyorlar benzinliyle 4 ü yakalayanlar cok ilginç geliyor bana.s
Konuyu baltaladik ama olsun uzun yolda 2.9 gördüm ben dizel ile şehir icide 3bin devir gibi kullanıyorum 4 ile 5.5 ile değişiyor

şehir içinde 3,8i gördüm, bunlar makul kullanımlar, izmitte yaşıyorum şehir trafiği çok sıkıntı değil 🙂

39,119Konu
763,828Mesajlar
21,873Kullanıcılar
Furkan.CSon üye
Geri
Üst Alt