2013 FR, 23.500 km'de, hatasız, temiz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan varidat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam 4 gerçekten çok zor 🙂

anca gecenin 3'ünde temde sağ şeritten 70 ile gidilirse 4.1 falan görür (hani gördüm oradan biliyorum, AHL-Kadıköy arasında 4.4 yakmıştım)

sabah akşam işe git gel 7.5 - 8 yakıyor benim araç, sakin yol bulduğumda 5.5 lara falan iniyor ama otoyolda 120-130 gidince de pek öyle 5lere inmiyor

ha inmez diye bir şey yok tabii ki inebiliyor da sağlam sabır gerek 😀

hocam 4 gerçekten çok zor 🙂

anca gecenin 3'ünde temde sağ şeritten 70 ile gidilirse 4.1 falan görür (hani gördüm oradan biliyorum, AHL-Kadıköy arasında 4.4 yakmıştım)

sabah akşam işe git gel 7.5 - 8 yakıyor benim araç, sakin yol bulduğumda 5.5 lara falan iniyor ama otoyolda 120-130 gidince de pek öyle 5lere inmiyor

ha inmez diye bir şey yok tabii ki inebiliyor da sağlam sabır gerek 😀
Üstadım benim gittiğim mesafe 8 km ve mahalle aralarından gidiyorum, 120-130 luk bir yol değil, olsa da işe o hızla gitmem, kurallara uyarım genellikle 🙂 ama dur kalkım yok pek, ben bu yolda 3,8 i de gördüm, gördüm yani... 7-8 ile gittiğim vaki değildir.

Uzun süreli yakıt tüketimin bir resmini çekip paylaşır mısınız lütfen 4-5 litre başlangıçtan itibaren durana kadar geçerli @varidat

Param olsa led yokmuş sunroof yokmuş aldırış etmez talip olurdum 🙂
Artık başka bahara benimkisi 🙂
Hayırlısı olsun...

arkadaşlar aracım satılmıştır konu kapatılabilir, beklemek istemediğim için çok ucuza verdim ama piyasa da ölücü dolu insanlara hiç yakıştıramadım...

39,119Konu
763,828Mesajlar
21,873Kullanıcılar
Furkan.CSon üye
Geri
Üst Alt