racingteam
Kayıtlı Üye
teşekkürler...
fiyatı düştükte düştük 40000 tl günceli, satılırsa inşallah FR alacağım, yalnız hiçbir bayide sunrooflu FR yok napçez bilmem, beklicez biraz herhalde öle görünüyor, sunroofsuz doğuş ta var ama alsam eksikliğini hissedermiyim bilmiyorum önceki araçlarım bu aracım dahil hep sunroofluydu.
Mehmet alırsan sunroofsuz alma
Fakat bulamazsan sipariş yöntemiyle getirebilirsin.Bixeonon ekletttirip veya kış paketi ile en fazla taş patlasın 40 günde teslim olur.fiyat garantisi yok ama hazirandan öncede fiyatlarda artış olmaz 🙂 bixeonon'lu opsiyonel tavsiye ederim.bütçeni zorlamaz ise.Şuan sıkıntım olmasın,sunroof-Dönüşe Duyarlı (AFS) Bi-Xenon Far Sistemi + Arka Led Farlar+kış paketi ekletip sıramı beklerdim 😀
Murat ım kısmet olur aracımı satarsam, ve hazırda sunrooflu FR bulamazsam sipariş verip Bi-Xenon Far Sistemi ve kış paketini ilave ettirebilirim fiyatlarını bilmiyorum ama fiyat uygun gelirse tabi dediğim gibi önce aracımı satmam lazım acil tarafından 🙂
bixenon fıyatı +1850 tl dir arkadaşlar 🙂mehmet,Söyleyim 48300(araç)sunroof(1800)+bixeonon far sistemi(3000)+kış paketi(650) tl 🙂 fiyatlar bunlar mehmet max 40 günde elinde olur.
inşallah satarsın.dileğim gönlündekine kavuşursun.😱key:
bixenon fıyatı +1850 tl dir arkadaşlar 🙂
kış paketinde ne özellikler oluyor hiç bilgim yok???
KDV+ÖTV Hariç Net fiyatı = 1850
sol tarafta opsiyonellerin listesinde Kdv+ÖTV dahil diyatı 3000 tl görürsün.😱key:
Isıtmalı Ön Koltuklar + Ön Far Yıkama ve Isıtmalı Ön Cam Silecek Sistemi var mehmet
murat kardeşim sen listeden gidersen cupra fıyatına gelicek araç biz daha yeni aldık sıfırın üzerinde +1850 tl ye gelin ben size aynı fiyattan alayım dostum ama sende haklısın 😱key: