2012 1.2 TSI 1700 KM de sunrooflu beyaz satılık

İyi dileklerini hiçbir zaman eksik etmediğin için Şükran borçluyum sana. Çok iyi Arkadaşsın.Allah mutluluğunu her daim etsin.
Hayırlı Satışlar Mehmet.İnşallahh Herşey gönlünün istediği gibi olur.😱key:

Amin Murat kardeşim Allah herkesin gönlüne göre versin, sende çok iyi birine benziyorsun umarım kısmet olurda alışveriş yaparsak tanımakta isterim seni, herşeyin hayırlısı olur inşallah, olurda aracını alamasamda alamadığıma üzülmem, senin işinin bir an önce görüldüğüne sevinirim hayırlısı olsun.

Amin Murat kardeşim Allah herkesin gönlüne göre versin, sende çok iyi birine benziyorsun umarım kısmet olurda alışveriş yaparsak tanımakta isterim seni, herşeyin hayırlısı olur inşallah, olurda aracını alamasamda alamadığıma üzülmem, senin işinin bir an önce görüldüğüne sevinirim hayırlısı olsun.

Sağol mehmet Hayırlısı ne ise o olsun.
Temennim gönlünden geçenin olmasıdır.
İlk emek verdiğim ve heyecanla aldığım bir araçtı.
Benim kadar iyi bakabilecek birine gitmesini isterim.
Kısmetimizde ne varsa o olur inşallah.
Tekrardan kardeşim hayırlı satışlar dilerim.

arkadaşlar fiyatı 41500 e indim buradan alan olur ise ufak bir ikramım daha olur bilginize güncel...

arkadaşlar fiyatı 41500 e indim buradan alan olur ise ufak bir ikramım daha olur bilginize güncel...
kardeş sen bu aracın satılması ıstıyorsan daha uygun yazmalısın yazımı yanlış anlama sakın keşke istedıgın fıyata satsan ama bu sıtedekı arkadaşlarımı çok iyi tanıdıgımdan kımse burda bu araca bu kadar para vermez ki şöyle murat şener kardeşimizin aracıda satılık bir bak onun araca sonra iyi düşün ve aradaki farkları gör.sen olsan iki araç arasında hangisini alırdın aynı paraya ???

kardeş sen bu aracın satılması ıstıyorsan daha uygun yazmalısın yazımı yanlış anlama sakın keşke istedıgın fıyata satsan ama bu sıtedekı arkadaşlarımı çok iyi tanıdıgımdan kımse burda bu araca bu kadar para vermez ki şöyle murat şener kardeşimizin aracıda satılık bir bak onun araca sonra iyi düşün ve aradaki farkları gör.sen olsan iki araç arasında hangisini alırdın aynı paraya ???

Murat Şener kardeş beni yanlış anlamasın lütfen, Erkan kardeşim aradaki farkı sen farketmemişsin ben sölim sana murat kardeşin aracında ekstralar olabilir fakat murat arkadaşımın aracı 2011 model ve 47400 km de benim aracım ise 2012 model 2000 km de aradaki yaş ve km farkını unutmayalım lütfen , murat kardeşin modelinde ve km sindeki araçları araştırırsan iki araç arasındaki fiyat farklarını göreceksin, murat kardeşiminde ektraları ile birlikte o fiyatı yazması normal sanırsam dimi 😉

A benim adım geçmiş 😀 Hayırlı satışlar. Yanlış anlaşılcak bi durum yok 😉 Araç düz 40'a rahat gider diye düşünüyorum sıfırı 44.700. bu fiyatta iyi ama zorlar 😀

Benim fiyatıma fazla diyenin alnını karışlarım 😀

39,104Konu
763,798Mesajlar
21,835Kullanıcılar
comendar01Son üye
Geri
Üst Alt