cealy
Kayıtlı Üye
Merhabalar. Haftasonu ilk şehir dışı deneyimimi yaşadım 1.2 tsi dsg ibizam ile. Hız sabitleyiciyi 65 km civari bir hiza sabitlediğimde düz yolda ortalama 4.7 lerde tüketim gösteriyordu. Hızı 100 civarinda sabitleyince tüketim 5.5 lt lere geliyordu yol bilgisayarina göre. Sabitleyici olmadan 140 larda tüketim 7 lt lerde idi. Zorlanmadan 160-170 lere gelyiordu araç Km göstergesi biraz alttan başladığı için insan ne kadar hizlandiğini anlamiyor ibreden.Ona da dikkat etmek lazim. Son hızı deneyecek firsatim olmadi acikcasi oyle bir yola denk gelmedim. Dün yagmur ve rüzgar karısımı vardi yolda sanırım biraz etkilendi rüzgardan.Fakat genel olarak yol tutusunu da begendigimi soylemem gerekiyor.
Tüm yolculukta 100 den asagi dusmeden elde ettiğim ortalama yakıt tüketimi 7 lt civariydi.Yol bilgisarina göre tabiki. Manuel de 5. vites sollamalarda falan iyiydi bence.80-120 km/s hizlarda kastediyorum. Bir ara 0-100 km denedim. Ölçüm hatasi olabilir ama 9.5-10 sn civari idi. Gayet memnunum aracımdan. Tekrardan tavsiye ederim henüz sahip olmayanlara.
Allah nazardan ,kazadan,beladan korusun hepimizi...
Tüm yolculukta 100 den asagi dusmeden elde ettiğim ortalama yakıt tüketimi 7 lt civariydi.Yol bilgisarina göre tabiki. Manuel de 5. vites sollamalarda falan iyiydi bence.80-120 km/s hizlarda kastediyorum. Bir ara 0-100 km denedim. Ölçüm hatasi olabilir ama 9.5-10 sn civari idi. Gayet memnunum aracımdan. Tekrardan tavsiye ederim henüz sahip olmayanlara.
Allah nazardan ,kazadan,beladan korusun hepimizi...