Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 seat ıbıza sc sport 1.2 tsı 105 hp dsg ilk kullanım izlenimlerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla mutluysanız süper ama bana 1.2 motor cazip gelmiyor pek sanki elimizde kalıcakmış gibi turbodan dolayı.Ben Benim ibizayı aksesuar bolluğundan ve motorunun eski kullandığım araca göre çok daha iyi olmasından aldım yoksa kafamda çoook araç vardı . Bence boşları ve düşük motorluları bana alınacak bir araba olarak gözükmüyor. Ve bir kötülüğü de satmak istediğinizde aksesuarlara bakılmıyor :D
Ne laflara kandımda aldım :D Bir sonraki aracım ne olursa olsun ibiza olmaz :D Çünkü bu araç beni yansıtmıyor.... :confused:
ohh içimi boşalttım :D
Sizin aracınıza da maşallah, sıkıntısız ve rahat kullanmanız dileğiyle
ibiza sana küçük geliyor :)

evet içleri hep aynıymış dıştan boyutları büyük olarak varmı fotoğrafları eklediklerin boyotu cok ufak teşekkürler

En son hızını denediniz mi acaba arabanın?

ben kasmadan 180 yaptım 5000 devir bile olmamıştı bence 220-230 rahat görür

görür degil benim demek istediğim kac yaptınız. denedinizmi?

Kazasız, belasız kullanın. Sarı ve cam tavan olsaydı kesin nazarın değerdi baka baka =)

Bu arada xenon garantiyi bozmaz. Sadece bunlarda arıza lambası yakıyor. Onu da hallettik gibi bir şey. Leon bölümünü takip edin xenon için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt