yok abı benım merakım bızlerede yol olsun dıe ... burdakı amac kım kımı nasıl gectı dıe bırsey dusunmesın kımse sadece benım gıbı ıkıleemde kalan olabılır ben ıkılemdeyım tsı'larda derdım o orjınal yazılımlı farkınıda merak etmekteyım mesela dyno vs sadece kagıt esas yolda nasıl bır fark olucagı onemlı orjınalle yazılımlı arasında
ben denedim ard arda 3 - 4 defa çevre yolunda stock tsi leonla 2. ve 3. vitesten 190-200 hızlara kadar, her defasında 5 boy felan açıldım.
arkadaşımın 1.4 Tjet 150 hp Fiat bravosuda eskiden yanımdan açılıp gidiyordu, şimdi açılıp gidemiyor.
fark var mı evet hissedilir şekilde var.
ben açıkçası kim kimi geçti denmesede 1.6 TDCI focusa geçilmek istemem. çünkü ne zaman uzun yolda dikize baksam birtane arkama dayanıyor 170 ile gitsem bile, açılana kadar yine basıyorum, gıcık oluyorum focus TDCI'lara. çoğu şirket aracı olduğu için ölümüne basıyor arkadaşlar bir de geçilmez diye heryerde konuşuyorlar, forumlarda tartışıyorlar, TSI'ya rakip gösteriyorlar derken doldum bende
işte böyle
varsa hala TSI geçiyorum diyen TDCI buyrun gelsin ben bu araçları yazılımdan önce geçiyordum bu arada yanlış anlaşılma olmasın