Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 1.4 tsi chip sorunu

yok abı benım merakım bızlerede yol olsun dıe ... burdakı amac kım kımı nasıl gectı dıe bırsey dusunmesın kımse sadece benım gıbı ıkıleemde kalan olabılır ben ıkılemdeyım tsı'larda derdım o orjınal yazılımlı farkınıda merak etmekteyım mesela dyno vs sadece kagıt esas yolda nasıl bır fark olucagı onemlı orjınalle yazılımlı arasında

ben denedim ard arda 3 - 4 defa çevre yolunda stock tsi leonla 2. ve 3. vitesten 190-200 hızlara kadar, her defasında 5 boy felan açıldım.
arkadaşımın 1.4 Tjet 150 hp Fiat bravosuda eskiden yanımdan açılıp gidiyordu, şimdi açılıp gidemiyor.
fark var mı evet hissedilir şekilde var.
ben açıkçası kim kimi geçti denmesede 1.6 TDCI focusa geçilmek istemem. çünkü ne zaman uzun yolda dikize baksam birtane arkama dayanıyor 170 ile gitsem bile, açılana kadar yine basıyorum, gıcık oluyorum focus TDCI'lara. çoğu şirket aracı olduğu için ölümüne basıyor arkadaşlar bir de geçilmez diye heryerde konuşuyorlar, forumlarda tartışıyorlar, TSI'ya rakip gösteriyorlar derken doldum bende:D
işte böyle:)
varsa hala TSI geçiyorum diyen TDCI buyrun gelsin:) ben bu araçları yazılımdan önce geçiyordum bu arada yanlış anlaşılma olmasın;)

hıc vıdeo mevcut mu bu arada ne var aracınızda ekstra olarak tek remap mı?

dv seste degısıklım yaptı mı? yararı olmus dıe dusnuyorum ama nasıl taktınız anlayamadım oraya

sadece amaç daha iyi ara hızlanmalar ve daha yüksek son hızsa yazılım + stock ya da 15" sac jant en iyisi..ama bu pakete yüksek hızda şerit değiştirmeler ve yol tutuş dahil olamıyo maalesef.. :)

dv seste degısıklım yaptı mı? yararı olmus dıe dusnuyorum ama nasıl taktınız anlayamadım oraya

ben de anlamadım. ümit aldı, torkgarage taktı ...
seste değişiklik olmadı. öncesinde yanlış dv geldiği için doğru dumpvalve gelene kadar bir gün eski üstündeki dumpvalve ile yazılımlı gezindim.

sadece amaç daha iyi ara hızlanmalar ve daha yüksek son hızsa yazılım + stock ya da 15" sac jant en iyisi..ama bu pakete yüksek hızda şerit değiştirmeler ve yol tutuş dahil olamıyo maalesef.. :)

evet o yüzden koni amortisör ve HR yay aldım :D
ondan sonra yazılımı hakkettim dedim zaten..

ısmaıl yarın mumkunse daha duzgun b fotosunu cekermısın su Dv nın,benım anlamadıgım orjınal dv nın ustunde b soket var ama Tfsı dv sının ustunde soket takıcak yer yok o soket nereye gıdıyor:)

ısmaıl yarın mumkunse daha duzgun b fotosunu cekermısın su Dv nın,benım anlamadıgım orjınal dv nın ustunde b soket var ama Tfsı dv sının ustunde soket takıcak yer yok o soket nereye gıdıyor:)

motor kapağının altından bir yerlerden çıkış aldılar yanlış hatırlamıyorsam Can.
uygun bir zamanda çeker aylaşırım fotoğrafı..

Saolasın,suan tsı cılar ıcın onemlı b bılgı bu orjınal Dv ıle harap olmasınlar:)

Geri
Üst Alt