Yazılım, Maslağa gelene kadar +5 Ps gelişiyor demek ki bunu tarladan gelen domatesler de yapar, kamyon kasasında olgunlaşır.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yazılım, Maslağa gelene kadar +5 Ps gelişiyor demek ki bunu tarladan gelen domatesler de yapar, kamyon kasasında olgunlaşır.
custom yazılım demek soft olmayan yazılım demek değildirki?
hem custom hem soft yazılımda yaptırabilirsin...
custom yazılımın fazlası kişiye özel ve kişinin isteğine göre ayrıca yazılım isteyebilmesidir.
Soft bir yazılımla 1.4 TSI'dan 20hp alınıyosa, ben 10hp almak istiyorum diyipte custom yazılım yaptıran var mıdır acaba..
ben tsı stage 2 gormedım daha .....hocam benim daha çok yeni, 1 ay oldu.
zaten kısa zamanda da sorun çıkartmaz.
Stage 1 yazılımlar araçları çokta yoran yazılımlar değil.
Uzun zamanda da turbo zaten sarf malzemesi. bakıp görelim
Can birazdan Cezmi abi ikimizi de kapı dışına koyacak bidaha da geri almayacak bence bu konu burda kapanmalı. TSI motorlu leonları bu olayda çok verimli bulmuyorlar, fazla yükleyemiyorsun, zaten sahip olduğumuz turbolar fındık kadar bişey. Aracın orjinalinin dışına çıkıldıkça parçalara düşen kuvvet ve momentler de artıyor buda daha çabuk yorulmalara sebep verecektir. Ben yakıt ekonomisi için yaptırdım, daha fazla gideyim en önce ben varayım diye yaptırmadım. Bu işin doğrusu tsi leonlar için stok halde binilmesi ve öyle kullanılmasıdır.