kaya5789
Kayıtlı Üye
normal leondan dahamı küçük yahu
Şemun büyük ihtimalle depoyu hiç tam bitirmemiştir o yuzden max 53lt almış. 55lt depo var yoksa.
Sağol bu arada usta bilgiler için.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
aynen ole nette satanlar gayette abartmıs fıyatları bu benım sahsı fıkrım adam komple egsoz chıp ve fıltre koyuyor kut fıyatı 60 yapıyor...
bu yuzden satılamıyor semun sonuc olarak almaya kalksak 0 daha mantıklı gelıyor 10lıra fark verıp 0 kullanılmamıs yorulmamıs arabayı tercıh ederım herkes senın gıbı bınmıyor cunku
normal leon 45 litre.
normal leon 45 litre.
valla hakan hiç 52 53 lt almamış olsam tamamda
benim bildiğim leon deposu 55 lt.
emre ben hep pompa attıktan sonra doldurmayı keserım ve genelde 49 lt alırım bı ara max 52-53 almıstım..
Benim bir arabadan istediğim birçok şeyi Cupra karşılıyor, o yüzden çok seviyorum. Şemun sadece yiğit değil buradaki bir çok insan neler yapar Eline sağlık.