Logical_Election
Kayıtlı Üye
yok değişkenlik durumundan sonra zaten dediğim olay 0 a iniyor ibrede zaten 0 gözüküyor.farkındayım seri kullanımda 20-30-50 çat çat iniyor merak ettiğim yawaş gitsem acaba en fazla kaç km gidebileceğim demekki 25-30 km civarında gidilir demekki.denemek lazım bidon yedek alıpo menzil bilgisine pek takılmayın arkadaşlar. istasyona gelmeden önce seri kullanmışsınızdır düşük görünüyordur bir müddet gaza basmadan gidin direkt yükselir o tecrübe ile sabit
sonuçta o değeri belli aralıklarla o aralıktaki anlık tüketim verisini kullanarak hesaplıyor. 0 göstermeside sayısal bir yazılım hatası bence
Timur'um daha geçenlede Taksim'den döndüm gece marşa bastığımda 0 gösteriyodu..ordan eve geldim gece üstüme para yoktu benzini sabah aldım..herhalde 15-20km vardır Taksim-Bostancı..yolda da kalmadım benzini de aldım ertesi sabah..velakin..
0 gösterdikten sonra en az 10km gazladığımı biliyorum bi kaç defa yine yolda kalmamıştım araçta tekleme vs. de yoktu..0 yazdıktan sonra bence en az 2L benzin sorunsuzca yakılmak için depoda bekliyo oluyo..
bende işte 10 km gittim fazla gitmeye ceseret edemedim sonuçta rezil olmak var
neyse konuyu saptırmayalım depo ve yol bilgisayarı denince sormak istedim sadece