Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

13.09.2009 iftar organizasyonu sohbetleri

dün gece saat3 e kadar upload ettim
sabah 8 de kalkıp işe geldim
birazdan tekrar upload etmeye devam edicem :)

---------- Post added at 10:04 ---------- Previous post was at 10:03 ----------

Selam, ben gökhanın eşiyim, İstanbulda bizi ağırlayan tüm dostlarla teşekkürler...herşey çok güzeldi , tek sıkıntı sabah işe gelmek oldu:)

ablacım seninde uye olmanı beklıyorum :)

uyuyorum abi uyumaz mıyım bu aralar zaman yok ama doğru düzgün..
sabah sabah Erya'ya erkenden manyak olduğum için ardından staja gitceğim için erken gittim..velekan şuan stajing.. :D

yav konuşmayın içinizde hala uyumamış olanlar var :D

bende resimleri beklemekten uyuyamadım en sonunda dedimki böle olmıcak uyu Umut yarın illaki yüklenicek :D
Bu arada sabah oldu ve ben haladaha buluşmanın etkisindeyim :D bugünde buluşucakmıyızzzz ????

herşey çok güzeldi... tadı damağımızda kaldı...düzenleyen herkese tekrar teşekkürler..

walla hersey cok guzeldi Allah kar amacı ile iş yapmayan, üyelerinin değerini bilen ve bunu onlara hissettiren yönetimden razı olsun ...

evet bugünün etkisinden uzun bi süre çıkamayız sanırım gerçekten güzel sohbetler vardı ve ortam sıcaktı.

Geri
Üst Alt