Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

13.09.2009 iftar organizasyonu sohbetleri

Hayırdır abi,gün filan mı yapıyosun yoksa :D

SCW cafe de kahve ısmarlayacağım arkadaşlara birde cupra tampon mercekli xenon far çalışmaları ile bir kaç arıza lambası üzerinde zaman harcayacağız sadece :)

abi hiç tempo bozmuyosun maşallah harbiden dediğin gibi sana yavaşlık yaramıyo :)

Alışmış kudurmuştan beterdir sevgili kardeşim :D

---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:25 ----------

abi sen bu kadar mutlu oluyosan her gün geliriz.. :D
ki ben bu hafta full çektim sonunda galiba Pazar bile Erya'ya gelerek.. :D :D

Evet hatta önlüğün hazır Yiğit. Yanlız pazartesi Skoda dan denetleme var umarım yeterince vakit ayırabilirim sizlere

4. sayfadaki benim resmim ne öle :D alaturka pozu vermişim gibi :D

No comment :D

ve gene ben çıkınıtılık yapıp resme eklenmişim :D site yöneticilerinin sade cekildiklerine :D

Bu Güzel Organizasyona ve Birlikteliğe Safranbolu'dan Katılmayı İsterdik.

14 BU 818 and 78 SK 888

Çok güzel müthiş sımsıcak 1 iftar organizasyonumuzdu bu gece burda başta cezmi abi olmak üzere tüm emegi geçenlere teşekkürlerimi 1 borç bilirim...
İlk organizasyonumuz olmasına ragmen katılım tahmin ettigim gibi yüksek çıktı... araçlara park yeri bulmakta zorlandık... MAŞALLAH diyelim...

Herşey harikaydı...
Şimdiden birdahaki organizasyon için sabırsızlanıyoruz...:)

aranızda olmak çok güzel olurdu inş başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle:)

duş yapıp çıkıcam Ömer'im Erya'ya geleceksen..

Geri
Üst Alt