Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

100 tl lik benzinle kaç km yol yapıyorsunuz?

mehmet abi bu gun tekirdaga gittim. gidis 142 km. toplam 300 falan iste.
giderken curise control 100 ile ortalama 4.1 (tam 2 saat)
donus yolunda acelem vardi ortalama 8,1 ile klima acik geldim butun yolu (1 saat 20 dakika). hizi siz tahmin edin :)
çok çok iyi değerler Rıza. Bugün Rize Fındıklı ya geldim. Safranboluda depoyu doldurdum. Benzincide km yi yol bilgisayarını sıfırladım. Fındıklıya indiğimde toplam 892 km yol yapmışım. sahil yolunda mümkün olduğunca 100-110 altına düşmedim. ortalama tüketim 4.4 dü. çeyrek depo yerinde duruyor :)

hesaplariniz yanlis 100 tl mazot ile ne kadar yol yaparsiniz.sizin hesabiniz benzinle mazotla degil ayrica 1.4 tsi motor 1.6 veya 1.9 veya 2.0 tdi motordan iki kat daha fazla yakiyo vede benzin daha pahali.

ibiza 1.4 st style = 100 tl 425 km
golf v 1.6 primline = 100 tl 370 km

şarköy > istanbul 225 km (şarköy tekirdağ arası dağa tırmanma 1-2.vites) tekirdağ > istanbul TEM otoyolu (kozyatağı carrefour) a kadar git gel

golf : 170 TL ( depo yarılanıyor 60lt )
ibiza : 130 TL ( depo yarılanıyor 45lt )

Standart günlük kullanımda 280km, şehiriçi gazlamalı 220km, uzun yolda sakin gidişte 350km

Pompayı yakarsın depoyu o kadar boşaltma...

normalde ışığı dahi yakmam. acelem vardı bahçelievlerden bahçeşehire yetişmem gerekiyodu öyle aldım, hemde tesadüf oldu 100 lira aliim deneyim dedim. yol pcsinde 100km yazdığında benzin alırım zaten :)

şehir içi 50 tl ile 170 km yapıyorum çok trafiğe girmeden

istanbul-trabzon arasında aracımla yol gittim ve aracımda okuduğum değerleri sizlerle paylaşmak istedim. istanbul- trabzon arası şehirdışı 2250 km yol,trabzonda ise şehir içi kullanımda (vites genelde S'de) ise 1050 km yol aldım.toplamda 170 Litre mazot yaktım.3300 km 'de 170 litre...ortalama değeride yaklaşık 100 km 'de 5,15 litre yaktığını gösterir.....yol bilgisayarında okunan anlık değerler değildir..depo boşaldıkça fulledim

Geri
Üst Alt