Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

100 tl lik benzinle kaç km yol yapıyorsunuz?

Benzini bilmem de geçen ankaradan geldim 100 TL lik LPG ile 600 km, klimada açık 100-110 km sabit hızda ;)

Geçen denedim, 100 TL aldım ve sakin kullanmaya başladım. 440 km gittim ş.içi ve çevreyolu karmaşık :) 18 jant orta susturucu iptali hava filtresi :) 5.3-5.7 arası değişiyor ortalamam :)

Alırken kalan mesafe 0'dı ve sıfırken yaklaşık bi 20km gitmiştim. Yine sıfırken 440daydı :)

cok alakasiz bi arac ama bu gun babamin scenic'i ile tekirdaga gittim.
151 km yol gittim otobanda. hic 100 u gecmedim. ortalama 7lt.

1.6 otomatik, 230bin kmde ve bakimlari cok dogru duzgun yapilmayan bir arac.

yani 100 TL ye 330 km gibi bir rakam.. sehirler arasi..

şehirler arası 230 km yolu 36 liraya gittim. sabit 120 km hızla

onu bunu birak da istanbula ne zaman geliyorsun mehmet abi??
valla biraz zor Rıza. yarın sabah rizeye gidiyorum hanım ve çocukla. 1 ay falan ordayım. dönüşte kaçabilirsem belki gelirim. aslında çok istiyorum 2-3 günlüğüne oralara gelmeyi. dönünce bakacaz artık

şehirler arası 230 km yolu 36 liraya gittim. sabit 120 km hızla

mehmet abi bu gun tekirdaga gittim. gidis 142 km. toplam 300 falan iste.
giderken curise control 100 ile ortalama 4.1 (tam 2 saat)
donus yolunda acelem vardi ortalama 8,1 ile klima acik geldim butun yolu (1 saat 20 dakika). hizi siz tahmin edin :)

Geçen denedim, 100 TL aldım ve sakin kullanmaya başladım. 440 km gittim ş.içi ve çevreyolu karmaşık :) 18 jant orta susturucu iptali hava filtresi :) 5.3-5.7 arası değişiyor ortalamam :)

Alırken kalan mesafe 0'dı ve sıfırken yaklaşık bi 20km gitmiştim. Yine sıfırken 440daydı :)
Pompayı yakarsın depoyu o kadar boşaltma...

Geri
Üst Alt