Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Şu koltuk altından gelen titreşimle ilgili sonuç alabilen varmı acaba? Bende yok diyordun? Bana motor ısındıktan sonra ses kesiliyor gibi geldi.
Bir de bu bizim leon larda mı öyle acaba... yağmur yağınca arabadan akmıyor su ya. Damla damla olduğu yerde kalıyor. Sizde nasıl acaba?
Bende yok kardeşim öyle bir titreşim.. soğuk kende yok
Araca herhangi bir boya koruma yaptırmamış olsan bile fabrika çıkışı aracın boyasının üzerinde bazı kimyasallar var.. olmasa bile yeni araç ve yeni boya suyu tutar hafif aşınma olunca kayar o su damlacıkları.. yani iyi bişeye işaret öyle olması.. tavsiyem eğimli yerlere park et yağmurlu günlerde key:
Bu arada aracına rns düşünüyormusun? Ben piyasadakilere güvensem alacam da çalıntı olmasından korkuyorum...
yok kardeşim 4s yada iphone 5 ile çözücem ben o problemi ama mültimedia cihaz olarak rcd 510 düşünüyorum.. sanada necvox tavsiye ederim çok yakın rns 510'a hemde 1500'e satan var spotcularda internet bağlantısı ve GPS bağlantısıda var key:
Allah'a şükür ben de aracımın yakıtından cok memnunum. Su an 1300 km ve 8.5 tl ortalamam var ve hala düşmeye devam ediyor. Uzun yolda 5.5 - 6 lt de görüyorum. Daha ne olsun