fnasif
Kayıtlı Üye
en aşağı 35d olursa olur Faruk abim..335d mesela..
ben TDCI diyom sen 335d diyon, aynı dilden konuşuyoruz emin oldum
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
en aşağı 35d olursa olur Faruk abim..335d mesela..
tamam görkem start-stop da bi gariplik yok bildiğin kontak,anahtarı çevirmek yerine düğmeye basıyon o kadar araç durdukdan sonra stop ediyo ..yoksaaa yokuş aşşağı boşa alıp,kontağı kapatıp el çırpa çırpa mutlu neşeli gitme fantezisi mi var?
C30 a hiç bakmadım onuda bir araştıracağım ama şuan S40 çok hoşuma gidiyor premium modeline sahibindende herkes full yazmış ama 17'' jant yok üzerinde sunroof vs var sadece ve sanırım hiçbirinde hız sabitleyici ve otomatik şanzuman yok ne yazık ki bi tane 38000 TL ye buldum şu körtapayı elden çıkarırsam S40 şuan tek tercih
yanılmış olabilirim. bakmak lazım tekrardanBahadır fıat bu olayın dısında dıye bılıyorum yada benım yanlışım mı var
konu hortlamak gıbı olmasın ama bu ara sıcak bakıyorum malum 308 sw u sattıktan sonra
2008 70binde 1.6 dizel s40 la 37 ye bağladık ama daha kesin bişey yok mehmet abi