YCO
Kayıtlı Üye
eğer ford ile aynı motorsa o ford TDCI motorun sesini hiç sevmiyorum bu arabadan uzak dururum açıkcası
BMW'dan sonra sesinden rahatsız olmadığım tek dizel o motor..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
eğer ford ile aynı motorsa o ford TDCI motorun sesini hiç sevmiyorum bu arabadan uzak dururum açıkcası
BMW'dan sonra sesinden rahatsız olmadığım tek dizel o motor..
s60 daha çekici değil mi?
volva ford ve peugeot aynı motor (psa) ve bence çok başarılı motorlar.. performansı 10 numara araçlar..
motor sesi yüzünden tdci dan uzak kalacaksan bence büyük kayıp olur. benzinli sessizliği araman doğru değil ama hacimli olmadığı sürece dizellerdeki ses hiç bir zaman mutlu etmeyecek adamı.
yok ağbi öyle değil ben dizelden sessizlik beklemem hatta ben motor sesi duymayıda severim ama daha önce connect ve 1.4 TDCI fiestayı cok kullandım fusion 1.4TDCI çok kullandım ama hiç tat alamadım motor sesinden düz bir sesi var nasıl anlatılır bilmiyorum ama bunu herhangi bir şarkıcının sesinin beğenmemek gibi düşün dicem saçma olacak ama ona benzer bir durum işte. sesinden fazla diye yada az diye şikayetçi değilim ses tonu hoşuma gitmiyor bu motorun malesef. mesela eski düz dizel mercedesler vardır harharharhar die çalışır o sese hasta olan insan çoktur mesela ama kimi adamda şakır şakır ses geliyor die sevmez ben o sese bayılırım mesela ama bu daha az sesli bunu sevemedim gitti