RedLeoN
Kayıtlı Üye
Aynı sınıf (Model yılı olarak) bir araç söyleyemedin dikkat edersen...Salt performans amaçlı bir araca binmiyorum ve aramıyorum arasam bu paraya bu arabayı almazdım.Ben şu andaki aracıma fiyat / fayda rakip olarak genel değerlendirmelerde (performans dahil) Focus,Auris,Astra,Golf,A3 ,Civic,Megane gibi araçları rakip olarak görüyorum ve gerçek anlamda da rakipleri bunlardır. Bunların arasında 1.6 8V Leonun içinden geçecek performansta bir araç yok 1.6atmosferik motorlular olarak.İşte sebep budurki 1.6 Leon bir 1.6 araç ne kadar gidiyorsa o kadar gidiyor dedim.Can Kurtbil'in Leon var mesela 1.6, Clio 1.6'lar var, VTI'lar var
---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:57 ----------
Bu arada ben Ayberk yanlışlıkla Emre'nin hesaptan yazdım onun bilgisayarda oturuyorumda
Seat Leon 1.6 8V 11,7 sn
Renault Megane 1.6 16V 11.7 sn
Opel Astra 1.6 16V 11,7 sn
Ford Focus 1.6 16V 10,9 sn
Golf 11,3 ve A3 12,1 sn
Civic 1.6 10,3
Toyota Auris 10 sn (Yeni çıkan versiyon 132 bg)
Tablo böyleyse benim aracımın diğer araçlar kadar gittiği ortada.İçinden Geçecek tabirini yerine getirecek bir dünya araç bulamadım doğrusu sadece Auris ve civic Daha performanslı görünüyor ama genele vurulunca Leonun performansının berbat olmadığı, NORMAL olduğu ortada...He bide benim Araba 102 beygir milletin fazladan olan 13 beygiri pek koşmuyo galiba ....