Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi yazılım

sende özellikle 2. veya 3. viteste ani yüklenmelerde ani 1500den itibaren yüklendiğinde 2000-4000 devir arası hep değil bazen böle anlık turbonun boşa düşmesi veya basınç basmaması gibi durumlar olmuyormu?

evet dun itibariyle boyle bır sorun yasadım. neden acaba :confused:

evet dun itibariyle boyle bır sorun yasadım. neden acaba :confused:
valla inşallah olmaz demiştim ama mantıklı olarak düşününce yapmaması ihtimal dahlinde değil gibi sonuçta açılan turbo basıncını tutamıyor oem dump valve in ama gene de en doğru şeyi barbaros abi söyler aslında kendisine bir sorsan?

Şu dv yi kontrol etsin arabasında yazılım olanlar iş tatlıya bağlansın.Zor değil elinize tornavida alıp açıcaksınız:)

Ömer usta eller olamdan elini sürme. Diyaframı yerine oturtmadan Barbaros bir yağlama yapmıştı benimkine ama ne yağı diye bana sormayın:D

Eğer DV'de diyaframda bir yırtılma varsa güç kaybına asıl etken o olabilir.

Ömer usta eller olamdan elini sürme. Diyaframı yerine oturtmadan Barbaros bir yağlama yapmıştı benimkine ama ne yağı diye bana sormayın:D

Eğer DV'de diyaframda bir yırtılma varsa güç kaybına asıl etken o olabilir.

abı oyle her zman olmuyor cok nadir bastıgımda gaza anıden sankı yazılımsız halı gıbı gıdıyor.bı ara bulusmada sen test edersın sorun varmı yokmu anlarız :)

çok altlardan basıtığında istenilen basıncı vermez ise bekler . bundan kaynaklanır. Aynı şeklide 1 vites ufaltıp basarsan yapmaz. Bunu dene

Geri
Üst Alt