Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi yazılım

k03 değil k03s .K03s ile 236hp abartılı değil aksine sınırları zorlanmadan alınmış bir güç.Extradan methanol de olmuş olsa arabada 250-260bgleri görebilir.Avrupada k03s 'i hybrid kullanıp methanolle destekleyenler 270-280bg aralığını alıyorlar.Bahsi geçen güçleri tabiki sadece yazılımla almıyorlar.Komple egsoz,cai,Fmic bunlar da dahil.
bi mucizede ben istiorum böle o zaman :) ama trabzonda motor modıfıyesı ıcın ımkanlar çok kıstlı !!

yani ben hiç kapalı tcs/esp kapalı denemedim ama o kesilmeyi hissettiğim anda göstergelerde bunların ışığının yandığını görmedim göstergede onların ışığı yanmadan otomatik etki yapması mümkünmü?sizde de arada oluyormu bu turbodayken hafif güçten düşmesi?
herhangi bir ses duymadım ama ikinci viteste mesela gaza yüklendiğim anda 2000 devirden sonra devir yükselirken anlık sanki ayağımı hafif çekmişimde geri basmışım gibi bir güç kaybı ilkerbilim le bunu konuşurken dump valve in yazılımdan sonra turbodan gelen basınca yetmediğini anlık basınç kayıpları yapabileceğine kanaat getirmiştik forge un dv sine bakıyorum işte bu aralar

Şöyle bir tahmin yürütebilirim Mehmet, eğer Ömer'le aynı yazılım varsa dyno'daki tork eğrisine baktığımda 2500dd'den sonra tork eğrisi düşüyor, 3000dd'den sonra tekrar yükselmeye başlıyor. Senin dediğin şey bu torkun düşmesine bağlı bir durum olabilir mi acep?

Şöyle bir tahmin yürütebilirim Mehmet, eğer Ömer'le aynı yazılım varsa dyno'daki tork eğrisine baktığımda 2500dd'den sonra tork eğrisi düşüyor, 3000dd'den sonra tekrar yükselmeye başlıyor. Senin dediğin şey bu torkun düşmesine bağlı bir durum olabilir mi acep?
bilmem olabilir sanki benimki daha anlık oluyor gibi ama bir daha devir saatine daha ii bakıp yazarım

Mehmet'in bahsettiği kesinti, torkun düştüğü devir aralığında 2-3 kere oluyor. Ani kesilmeler yani.

:) haha :) ya ben daha once yazilim icin bi yerle konustugumda abt 140 yapiyo dedim. Eger sadece yazilimla 140 olursa motorda bi sensoru gosterdi. Kesme yapar dedi. Belki oyle bisi de olabilir. Ama o durumda bi uyari isigi cikmasi lazim

igci bi gün bulusalım istersen ilkerde söyledi ama aynı seymi acaba,ilker merak ettim,bi benim arabayı sürün bi de sizinkilere binelim kesinleşir

bi mucizede ben istiorum böle o zaman :) ama trabzonda motor modıfıyesı ıcın ımkanlar çok kıstlı !!

Yakın yerde değilki atlayıp gel hallet dön diyelim :) Türkiye bu konuda hala geniş çaplı gelişme gösteremiyor ne yazıkki.Belli şehirler dışında modifiyeye ilgi duymak hüsranla sonuçlanıyor

bak bu adam biliyor çünkü onda da var;)zaten bu adam çıkardı başıma bu derdi:)

Senin sorunun dv den olabilir.Makyaj öncesi tsi ların ilk kullanılan dv si yazılım sonrası dayanamıyordu.Makyajlılarda ise dv nin içini değiştirdiler.Seninkisi hangisi bilemiyorum ama en basitinden dv yi söküp içindeki selenoide bakabilirsin herhangi yıpranma,yırtılma var mı diye.

igci bi gün bulusalım istersen ilkerde söyledi ama aynı seymi acaba,ilker merak ettim,bi benim arabayı sürün bi de sizinkilere binelim kesinleşir
olur ilkerede söylerim
Senin sorunun dv den olabilir.Makyaj öncesi tsi ların ilk kullanılan dv si yazılım sonrası dayanamıyordu.Makyajlılarda ise dv nin içini değiştirdiler.Seninkisi hangisi bilemiyorum ama en basitinden dv yi söküp içindeki selenoide bakabilirsin herhangi yıpranma,yırtılma var mı diye.
bir ara dump valve yeni serimi eski serimi diye üzerinde yazan bir koda bakıyoruz diye herhangi bir konuda yazıldığını hatırlıyorum ozaman bakmıştım 06H dı benimki oda makyajlılardaki ile aynı olandı diye hatırlıyorum ama bunlar hepsi aklımda net değiil flu söküp bakma işine de bir türlü zamanım olmadıki yoksa senle konuştuğumuzdada söyledin aklımda yapacağım:eek:key:

Geri
Üst Alt