Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 TSI Leon 275 hp olabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka o roccocu 290 oldugunu iddia etmiyordu 245 hp diyordu ama normallere gore 290 olması lazım diyordu parçaların hp lerini üst üste ekleyerek...

Bu arada sen sadece yazılım yapcaktın olm nasıl 450 HP alcaksın turbomu deişiosun lan ??

mecazı mürsel yapmıs la anlamadın mı :)

5000 km sonra motor rektifiye isterse 275 beygirdi denebilir tabii. Ama hala sağlıklı çalışıyorsa....

Kanka o roccocu 290 oldugunu iddia etmiyordu 245 hp diyordu ama normallere gore 290 olması lazım diyordu parçaların hp lerini üst üste ekleyerek...

Bu arada sen sadece yazılım yapcaktın olm nasıl 450 HP alcaksın turbomu deişiosun lan ??

eee ben o roccoyla rollda ben iki kişi o tek kişi kafa kafaya kaldık ve inanmayan olabilir ama hsonu powershopa gittiğimde bujilerimin komple bitik olduğunu görüp değiştik (Faturası var yeni buji aldığıma dair:) ) yani ben yaklaşık 250-260hpyim:D cai ve methanol koyarsam 300hp oluyorumpuhaha

yapılır neden yapılmasın.mitsubishi td04 ayarı bi turbo takımıştır yada k04 ayarı bişeyler.cooler vs vs vs,gelebilir 250 civarı temizi vardır sağlam yapıldıysa.merak ettim aracı.mitsubishi td03 le 200-210 bg civarı oluyor araç zaten.bi büyüğüyle neden olmasın 250 civarı
motorun iç yapısı 160 lıklarla aynı.160 lıklar kaç bg de kırılıyorsa 122 de öyle.bi yerde 310-315 gibi kırıldığını duydum orjinal motorun.bi yerde de 270-280 civarı.hangisi doğru bilemicem.
sitede şöyle demiş 310-315 gibi olayı doğru olabilir;imzada fena ayrıca
Small does not mean Slow

Am not going for 300bhp!! Am going for 500BHP!! :) LOL

I have a friend that has the power off 280bhp and its fine and its stock pistons!
The only thing that is on my mind is the turbo lag but i found i way to fix that :)
single twincharger olayı değil bu 122 lik single da olur ama baya lag olur

hadı motorlar bırebır aynı dedık.1.4 hacımle k04 takarsan o bg yı alcagını mı sanıyosun ? gıtsın gt28 serısı taksın o hacımle ne zaman doldurcak da ne zaman guc uretıcek ? dusuk basınc acsa o gucu elde edemez yuksek basınc acsa motoru kırar.stock egzantrıklerle 7k sonrası zaten haram olcak ayrıca ne fark eder k04 un 7k da urettebıldıgı basınc 1,1 lere dusuyor.ısın daha komık yanı 1.8 t bunu daha uzun b aralıkta alabılıyoken 1.4 t mı alabılecek.her motorun kapagına gore flowuna gore turbo vardı ve oyle turbo taktık 275 demekle pat dıe gokten bg ler dusmuyor.Cıddı cıddı boyle bsy yapılmıs olsa adama sordun mu ne yapıldı ne gıdıldı dıye sana 1 sayfa lıste yapar onune koyar

eee ben o roccoyla rollda ben iki kişi o tek kişi kafa kafaya kaldık ve inanmayan olabilir ama hsonu powershopa gittiğimde bujilerimin komple bitik olduğunu görüp değiştik (Faturası var yeni buji aldığıma dair:) ) yani ben yaklaşık 250-260hpyim:D cai ve methanol koyarsam 300hp oluyorumpuhaha

Abi hakkaten bujilerin bitikmiydi :) :D O değilde Roccocu manuelin avantaj oldugunu soyluyor rollde... Sen tek olsan yine alırdın onu rahat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt