Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 TSI Leon 275 hp olabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.4T VW motorundan 275hp çıkar mı bilmiyorum Fiat'ın 1.4T'sinden 265hp çıkardılar 1-2 sene kadar önce..single charge..supercharger falan yok yani ekstradan..
astarı yüzünden pahalıya mal olur o ayrı..

Hamann Fiat 500 1.4T'den.. 265hp, 348nm tork..

http://www.carthrottle.com/hamann-tunings-fiat-500-largo-with-265hp/ ..
http://allworldcars.com/wordpress/?p=14598 ..

bi versiyonu daha vardı belki birebir aynı motoru kullanıyodur ama bi Fiat 500 daha vardı yine aynı güçlerde..şimdi hatırlayamadım..

Yiğit'im parayı basınca herşeyi yaparsın bu piyasada imkansızları bile. Diyelim ki bu motor 275'i görür peki 8bin TL'ye bu iş mümkün mü :)

ya arkadaşlar herkes superchargerlı olsa belki diyor ama bizim arabalar 180hpyi scsiz üretiyor:) 275hplik 1.4 roccolara çok da inanmıyorum, turbo piston değişmiş olsa bile yine de çok zannetmiyorum 275+ vereceğini.. ben 220-230 aralığındayım diye düşünüyorum, 275hpyim diyen varsa denerim.. bu arada şans eseri bi kere m3le bende yürüdüm, sonuç şöyle oluyor, ben yürürken adam depar atıyordu:)

bizde 1.8t k04 turbolu gti vr basıncı 1.5 bara aldıktan sonra 350hp leri görüyo

oyle b dunya yok erhan k04 un methanolle avans acılmıs halı bıle en fazla 300bg lerı gorebılıyor.k04 denılen turbo 7k da 1,1 lere dusen b turbo zaten.gt28 serısı ıle o bg lerı gorebılırsın ancak

Beygirler havada uçuşuyo gene çarşı pazar karışacakpuhaha

Kanka senin araca 1 turbo daha koyalım üst devir için. 180hp yaparız yani 2-3 piston enjektör derken :) Gel girelim bu işe. Ama DSG kaldırmaz diye korkuyorum. Onu da kaskodan 6 ileri DSG'yle değiştiririz.

Birde bişi dicem bizim araçların turbosunda intercooler filanda yok turbo büyütüp hala su soğutması mı kullanıyo :) 8 milyara bu işin içinden çıktıysa alkışlarım yani. Ki Cupra R gibi hazır 265hplik makine varken gidipte bunla uğraşanı da ayrıca tebrik etmek istiyorum :)

aynn kanka ama en az 200 almam lazım yoksa istemem :D

turbo su + yağ ile devam ediyor.bnm bildiğim soğutmaya

1.4 tsi leonun on takımının o guclerı kaldırabılecegını hıc sanmıyorum.Baskı balatayı on takımı nasıl cozdu merak edıyorum.

yaptırdıgın adamın telini ver dedim özel hukuk var dedi gideriz istersen dedi.. gelsin bi daha tam ayrıntılı konusucam gelir kıs bi süre içinde

Herkesi Kekliyor adam bence kimse farkında değil...

Sonuc ne simdi bende merak ettim hakanla zafa ile sanayide bi rocco gormustuk 290hp oldugunu iddaa ediyordu saygi duyarim:)
Kismetse bu hafata bende ko4 ile 450hp cikarcam

Kanka o roccocu 290 oldugunu iddia etmiyordu 245 hp diyordu ama normallere gore 290 olması lazım diyordu parçaların hp lerini üst üste ekleyerek...

Bu arada sen sadece yazılım yapcaktın olm nasıl 450 HP alcaksın turbomu deişiosun lan ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt