YCO
Kayıtlı Üye
Benim azcık hacim takıntım vardır.
o zaman sana Viper *** alalım 8.4L..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Benim azcık hacim takıntım vardır.
Aynen katılıyorum. Eski zamanlarda üretilen Amerikan araçlarının felsefesi gibi, bigger is better.Benim azcık hacim takıntım vardır.
Aynen katılıyorum. Eski zamanlarda üretilen Amerikan araçlarının felsefesi gibi, bigger is better.
Büyük bir araçta küçük motorun haddinden fazla benzin yaktıracağını düşünüyorum. Nitekim 1.6 8V'lik Passat'da bu görülüyor. Ancak yerini alacak olan 1.2 TSI'ın tork bandının daha geniş olmasından dolayı tüketimi düşüreceği kesin. Bence Passat için en ideal motor, eskilerde kullanılan 1.8T 150hp'lik motor.
VW'nin en beğendiğim 2 motoru. 1.8T ve 1.9 TDI. Bence en doğru kararı verdirmişsinTabi bakmayın hacim takıntım yoktur dediğime, Passat alırken babam 1.4 tsi alcaktı, dil döke döke 1.8tsi aldırdım
Ülkemizde otomobil alırken kim emisyon değerlerine bakıyo ki?vergi ve emisyon değerleri...
vergi ve emisyon değerleri...
şaka biyana araba alırken emisyon değerlerine bakıp aaa bu motor gökyüzüne aşırı co2 salıyo yok bana gelmez fln diyen varmı
şaka biyana araba alırken emisyon değerlerine bakıp aaa bu motor gökyüzüne aşırı co2 salıyo yok bana gelmez fln diyen varmı