serkanreis
Kayıtlı Üye
iyi bir değer maşallah
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
iyi bir değer maşallah
resim olmasa inanması zor bir değer tebrikler gerçekten
ortalama yakıt değeriniz 8 in altına kaç km de düştü acaba benim 860kmde ve şuan 8.4
Sayın yekta öncelikle üslubunuza dikkat ediniz.sonra adam gibi tartışalım.bu arkadaş bu değeri yokuş aşağı bir yolda yapmış.arkadaşın birisi o yolu bildiğini ve sürekli iniş olduğunu,sadece bir yerde yokuş olduğunu bunun da değeri düşürdüğünü yazmış.kardeşim aynı araç bende de var.burada arkadaşların dediği gibi 2000-2200 devir arası vites atırorum buna rağmen şehir içi 7 nin altını hiç görmedim.anladın mı yektaaaaaa.yokuş aşağı salla ortalamayı sıfırla sonra 4.1 olur tabi...hade yaaaa.kkülahıma annnlatttt.
resim olmasa inanması zor bir değer tebrikler gerçekten
ortalama yakıt değeriniz 8 in altına kaç km de düştü acaba benim 860kmde ve şuan 8.4