Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Corolla'nın sahibi arkadaşım yurt dışında olduğu için uzun zaman deneyemedik ve bu gece basın expres yolunda denedik.. araçlar kafa kafaya gidiyor. 170'e kadar 1.2 TSI hafif bir farkla uzayabiliyor. 170'den sonra corollayla kafa kafaya gidiyor sonrasında deneyemedik. Birde önümüze araç çıktı ben öndeydim arkamdayken diğer şeride çıkıp gaza yüklendik 145'ten 165'e kadar 1.2 TSI arayı açmaya devam etti Ama normal bir roll yapıldığında 160'lara kadar 1.2 TSI önde olacağını düşünüyorum ama kısacası Corolla ile kafa kafaya gidiyor arada hiç bir fark yok..
+1Corolla'nın sahibi arkadaşım yurt dışında olduğu için uzun zaman deneyemedik ve bu gece basın expres yolunda denedik.. araçlar kafa kafaya gidiyor. 170'e kadar 1.2 TSI hafif bir farkla uzayabiliyor. 170'den sonra corollayla kafa kafaya gidiyor sonrasında deneyemedik. Birde önümüze araç çıktı ben öndeydim arkamdayken diğer şeride çıkıp gaza yüklendik 145'ten 165'e kadar 1.2 TSI arayı açmaya devam etti Ama normal bir roll yapıldığında 160'lara kadar 1.2 TSI önde olacağını düşünüyorum ama kısacası Corolla ile kafa kafaya gidiyor arada hiç bir fark yok..