Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

01.01.2011 senenin ilk Roll gecesi Ataşehir

stockta 197 çıkan bir araç için 220 fena sayılmayaak bir değer bence, eğer 180hpden alsalardı süper derdim, ama Yiğitin dediği gibi genelde 180+ veriyorsa stockta umarım oralara yaklaşırım. Can yurtdışında dediğin gibi herkes milltek kullanıyor nerdeyse ama onlarda sadece son susturucu.. bu aralar herkes varexi öneriyor ama egzos konusunda nesende bi komple ss isteğim var:)

SS'sin en son sizin araba için çıkarttığı birşey yoktu. Turbo araçlarda egzost ne kadar rahatsa o kadar iyidir..

ayberk in verdigi linkte asagida iki kisi yorum yapmis.. biri ne fena guldum :D
en dogru soruyu sormus :)

"DSG is still alive?"

stockta 197 çıkan bir araç için 220 fena sayılmayaak bir değer bence, eğer 180hpden alsalardı süper derdim, ama Yiğitin dediği gibi genelde 180+ veriyorsa stockta umarım oralara yaklaşırım. Can yurtdışında dediğin gibi herkes milltek kullanıyor nerdeyse ama onlarda sadece son susturucu.. bu aralar herkes varexi öneriyor ama egzos konusunda nesende bi komple ss isteğim var:)

Genıs baslayıp daralan b egsozun mantıgı yok abı,SS ı yurt dısında adamlar TUV belgelı oldugundan kurallar geregı kullanıyorlar,bızde ıse bunun Tuv belgesı var desen bıle her turlu muaynede sokuceksın.o yuzden bastan sona duz cekmek ses ıcınde varex kullanmak daha mantıklı gelıyor

Genıs baslayıp daralan b egsozun mantıgı yok abı,SS ı yurt dısında adamlar TUV belgelı oldugundan kurallar geregı kullanıyorlar,bızde ıse bunun Tuv belgesı var desen bıle her turlu muaynede sokuceksın.o yuzden bastan sona duz cekmek ses ıcınde varex kullanmak daha mantıklı gelıyor

varex bızım arabaların coguna olmuyor :) hatırla ben sana soylemıstım 1 ay oncesınde gecen haftada alp bakmıs olmadı mı olmuyor :D

In addition to the improved power output, an aggressive aerodynamic kit was added that featured very distinctive wings and spoilers to the front and rear of the car to increase downforce. The weight was lightened to just 1,090 kg (2,403 lb), and now accelerate from 0-100 km/h (62 mph) in just 3.1 seconds. Some of the cars were supplied with a "power-shift gearbox", which is said to be a forerunner of today's Direct-Shift Gearbox (DSG) technology

Geri
Üst Alt