Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

01.01.2011 senenin ilk Roll gecesi Ataşehir

Yiğitcim haklısın ama evlenene kadar tüm zamanımı ve paramı sanayilerde harcadım, orjinal olmayan parçaları arabaya monte ederken çoğu şeyde ya bir aksilik çıkıyor ya bir sorun çıkıyor ya da yeri geliyor senin içine sinmiyor.. o yüzden keşke diyorum komple egzos çıksa da hiç uğraşmasam.. revo birkaç parametreyi arabaya göre değiştirebiliyoruz demişti, o yüzden diyorum herşeyi alıp taksam da sonra chipi tam o ayarlara göre yaptırsam.. ya da direk yaptırsam sonradan yazılımıı update ediyorlar mı??

ücret karşılığı 50 ya da 60 Euro'ya belki daha fazla bilmiyorum bi üst Stage'e geçilebilir Revo'da..

Yiğitcim haklısın ama evlenene kadar tüm zamanımı ve paramı sanayilerde harcadım, orjinal olmayan parçaları arabaya monte ederken çoğu şeyde ya bir aksilik çıkıyor ya bir sorun çıkıyor ya da yeri geliyor senin içine sinmiyor.. o yüzden keşke diyorum komple egzos çıksa da hiç uğraşmasam.. revo birkaç parametreyi arabaya göre değiştirebiliyoruz demişti, o yüzden diyorum herşeyi alıp taksam da sonra chipi tam o ayarlara göre yaptırsam.. ya da direk yaptırsam sonradan yazılımıı update ediyorlar mı??

http://www.revotechnik.com/index.php?mod=show_news&id_nws=43

1.4 TSI cupranın chip egzost filtreyle olacağı max. 220-230 hp..

1.4 tsı 170 lık ıcın mılltech ın zaten egsozu vardı dp,sport kat seklınde gıden,ama gereksız paralar.Dp alıp gerısını duz boru ve sona varex koymak en mantıklısı,hem polısle sorun olmaz hemde guzel performans alınır.Tsı ların olup olcagı egsoz yazılım fıltre ıle 220-230bg.Sc nın kasnagı degısıp,turbo kurcuklanırsa daha da alınır ama ne kadar dayanır muallak

1.4 sıralı 4 silindir 230 beygir... teknoloji nerelere geldi :)

yok bu arabalarin hic biri yurumuyor ozellikle o golf ne ole facia 1.6 mi araba ? :D:D:eek:
tayyarin debriyaji kaciriodu kesin puhaha
masallah masallah bi dahaki denemeye cam car olarak gelicem :)

sen kendı gectıklerını bırılerıne cektır once :D

stockta 197 çıkan bir araç için 220 fena sayılmayaak bir değer bence, eğer 180hpden alsalardı süper derdim, ama Yiğitin dediği gibi genelde 180+ veriyorsa stockta umarım oralara yaklaşırım. Can yurtdışında dediğin gibi herkes milltek kullanıyor nerdeyse ama onlarda sadece son susturucu.. bu aralar herkes varexi öneriyor ama egzos konusunda nesende bi komple ss isteğim var:)

Geri
Üst Alt