Floydian
Kayıtlı Üye
merak etme benim quattro muadillerinden az yakıyor 4 çekiş çok yakar diyenler varsa gelsinler anlatayım
isterse 2 kat fazla yaksın quattro ayrı bir olay..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
merak etme benim quattro muadillerinden az yakıyor 4 çekiş çok yakar diyenler varsa gelsinler anlatayım
okula minibüsle gidicem bir süre..hayatımdan birşey eksilmez..verdiğim para koymuyor da enayi yerine konmak fena koyuyor
Aynen öyle,bunu çok kısa bir süre bile yapsak işe yarayabilir...Önceden bakkala,çakkala bile arabayla gidiyodum,bir süredir yaya gidiyorum..Toplu taşıma araçlarını kullanalım..Birazcık lüksümüz eksilsin dimi..!Aksi halde benzin bu gidişle 5 lirayı bulacak yaza doğru..:kizgin:
Halk cahil olduğu sürece şeçimle bir şey olmaz bu ülkede..
Gelir seviyesi en düşük olan adamda arabaya binerse, en yüksek olan adam da arabaya binerse olacağı budur. Lükse biraz fazla meraklı bi milletiz bunu kabul etmek lazım. Ve ayağını yorganına göre uzatmayı bilmeyen bi milletiz.
Adamın teki çıkar 10 tane çocuk yapar sonra açım diye isyan eder. Yapma kardeşim 10 tane çocuk!
Adam yıkamacıda asgari ücretle çalışır, her gün işine arabayla gider gelir, sonra ailemi geçindiremiyorum der. Binme kardeşim arabaya!