Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yurttan benzin protestoları

En güzel protesto şekli benzin almamaktır..Bunu bir kaç gün uygulayabilirsek amaca ulaşabiliriz belki...Aksi halde toplanmayla filan ben bişi değişiceğini pek sanmıyorum açıkcası...En iyisi bi kaç gün benzin almayın,az gezip idare edin...

okula minibüsle gidicem bir süre..hayatımdan birşey eksilmez..verdiğim para koymuyor da enayi yerine konmak fena koyuyor

okula minibüsle gidicem bir süre..hayatımdan birşey eksilmez..verdiğim para koymuyor da enayi yerine konmak fena koyuyor

Aynen öyle,bunu çok kısa bir süre bile yapsak işe yarayabilir...Önceden bakkala,çakkala bile arabayla gidiyodum,bir süredir yaya gidiyorum..Toplu taşıma araçlarını kullanalım..Birazcık lüksümüz eksilsin dimi..!Aksi halde benzin bu gidişle 5 lirayı bulacak yaza doğru..:kizgin::mad:

Aynen öyle,bunu çok kısa bir süre bile yapsak işe yarayabilir...Önceden bakkala,çakkala bile arabayla gidiyodum,bir süredir yaya gidiyorum..Toplu taşıma araçlarını kullanalım..Birazcık lüksümüz eksilsin dimi..!Aksi halde benzin bu gidişle 5 lirayı bulacak yaza doğru..:kizgin::mad:

artık 10 olsa da şaşırmam

Evet insanları araçlarına binmemeye yöneltebilsek istasyonlar mesire alanı olur :)

Gelir seviyesi en düşük olan adamda arabaya binerse, en yüksek olan adam da arabaya binerse olacağı budur. Lükse biraz fazla meraklı bi milletiz bunu kabul etmek lazım. Ve ayağını yorganına göre uzatmayı bilmeyen bi milletiz.
Adamın teki çıkar 10 tane çocuk yapar sonra açım diye isyan eder. Yapma kardeşim 10 tane çocuk!
Adam yıkamacıda asgari ücretle çalışır, her gün işine arabayla gider gelir, sonra ailemi geçindiremiyorum der. Binme kardeşim arabaya!
Bu tür şeyler öyle eylemle zartla zurtla çözülecek şeyler değil. Kökten değişmesi gereken şeyler var bu memlekette. Öyle sağda solda kornaya basıp, konvoy yapmakla tek yapılacak şey devlete daha çok para kazandırmak. Hem ceza, hem de yakılan benzinlerle.
Bu ülkede köklü değişimler isteniyosa, insanlar kendilerinde köklü değişim yapmalılar. Aynı şekilde eylem de köklü olmalı.
İnsanlar 1 hafta boyunca araçlarına benzin almasın bakıyım noluyo devletin hali. Vergi toplayabiliyomu.
Öyle 3 gün benzin almayalım eylemleri bi işe yaramaz bu memlekette. Adam 3 gün benzin almıyıcaz eylem yapıcaz diye, eylemin başında deposunu doldurtuyo. Yemişim öyle eylemi.
Haa, bu eylemlerden alınacak sonuç en en en iyi ihtimalle benzinin litresinin 3.50TL olmasıdır. O da hayal zaten. Olsa bile her hafta 10 kuruş zamnla 5 haftada eski haline gelir fiyatlar.

arkadaslar gecti mi konuda bilmiyorum ama su an facebookta var bir eylem:

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=164460470263118

AKARYAKITA YAPILAN ZAMLARIN ARTIK PSİKOLOJİK SINIRI DA GEÇTİĞİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULURSA BU EYLEMİ BAŞLATMAK DURUMUNDAYIZ.

20 Aralık 2010-24 Aralık 2010 tarihleri arası akaryakıt almayarak Türkiye genelindeki aktif eylemimizin ilk basamağını gerçekleştiriyoruz..
...
RADYO PROGRAMCIMIZ NİHAT SIRDAR'IN DA YAYINDAN KATKILARIYLA GENİŞ KATILIMLI BİR ORGANİZASYON YAPALIM.. HERKESLE PAYLAŞIN VE HERKESİ DAVET EDİN...
Hafta içi sabah saat 8.00; akşam saat 19.00'da Alem FM'de..

Gelir seviyesi en düşük olan adamda arabaya binerse, en yüksek olan adam da arabaya binerse olacağı budur. Lükse biraz fazla meraklı bi milletiz bunu kabul etmek lazım. Ve ayağını yorganına göre uzatmayı bilmeyen bi milletiz.
Adamın teki çıkar 10 tane çocuk yapar sonra açım diye isyan eder. Yapma kardeşim 10 tane çocuk!
Adam yıkamacıda asgari ücretle çalışır, her gün işine arabayla gider gelir, sonra ailemi geçindiremiyorum der. Binme kardeşim arabaya!

aynen katılıyorum..

Geri
Üst Alt