Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Gelecek ay askerlik icin basvurayim aradan ciksin diyordum ne icin cigeri bes para etmeyen adamlar icinmi bir hic gibi serefsizce olmek icinmi[/QUOTE
Yanlız bir hiç gibi şerefsizce ölmek için mi derken herhalde yanlışlıkla yazdın çünkü aziz şehitlerimiz canlarını şerefleriyle ve onurlarıyla teslim ettiler ve hepsinin mekanı cennet.. Herhalde öyle demek istemedin..
Yanlız bir hiç gibi şerefsizce ölmek için mi derken herhalde yanlışlıkla yazdın çünkü aziz şehitlerimiz canlarını şerefleriyle ve onurlarıyla teslim ettiler ve hepsinin mekanı cennet.. Herhalde öyle demek istemedin..
Yeter cidden yeter. Artık midem kaldırmıyor olan bitenleri. Hükümet de en az pkk kadar kontrolden çıkmış durumda. Kimse bilinçli düşünemiyor artık, her olaydan sonra hep aynı konuşmalar hep aynı sitemler. Ama olmuyo olmuyo olmuyo. 30 yıldır sürekli daha da tırmanıyor. Silahlarla bir yere varılacağını kimse anlamıyor. Ne konuşulacaksa konuşulsun , ne kavgalar edilecekse edilsin. Ama tek dileğim silahlarla değil , kalemle kağıtla diyalogla paylaşımla olsun. Daha ne kadar kayıp verilecek !!
Üst düzey veya bir komutan daha önceden saldırı yapılacağının istihbaratını alıp bölgeyi karakolu terkedebiliyorsa daha başka ne denebilirki ? bu cigersizliktir. O genç askerleri başıboş kaderine terk etmek hangi delikanlılığa yaraşır. Bana dokunmayan bin yaşasın hesabı... (Bu olay için demiyorum daha önce yaşananlar için söylüyorum.)