#ismail
Kıdemli Üye
@ismaiL bn inegölden pazaryerine gidecektim her zaman inegöl-bozüyük- pazaryeri buda yaklasık 65-70 km yapıyordum malum oranın yolu düzgün ve rahat. Gelelim baska yol denemeye inegölden pazaryerine direk yok ve tabelaları takip edersek orası daha kısa 50-55km bir gün buradan gitmeye karar verdim ve o kadar pişman oldum mi sanki karadenizin dar yolları dağlık ve yok denecek kadar düz yol yok... Üstüne geceydi ve çanakkaleden inegöle kadar hic yorulmayan sıkılmayan ben o 50-55 km de sanki üzerimden tır gecmis gibi yorulmustum. Demek istediğim şudur ki ana yoldan şaşmayın kardeşim kestirme yollar köylerin kasabaların içinden geciyor ve düz yol yok hep dağlık.. Bu bnm görüşüm tabi kimi insan öyle yolları sever ben düz yoldan yanayım düz olsun km si fazla olsun sorun yok
2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
Peki o gittiğiniz yol kaymak gibi olsaydı ne olacaktı. Denediniz gördünüz. Bir daha denemezsiniz. Keşke dememek için denemek lazım. Belki o yolda çok güzel mekanlar göreceksiniz, belki köylülerle sohbet edeceksiniz, belki de cidden çok kötü olacak. Ama denemeseydiniz o yol içinizde hep kalacaktı . . .