Merhaba abi öncelikle aracın hayırlı ve uğurlu olsun. @Çöllü Selçuk abi gereken herşeyi özetle belirtmiş sana, marka olayına hiç takılma, alanında profesyonel bir usta bul taktır krallar gibi cebini de yorma kendini de yorma derim.. Aracın orjinalliğini ve alışveriş merkezlerine giriş sıkıntısı çekeceğinden bahsetmişsin, sistemi aynen Selçuk abinin yaptığı düzeyde yaparsan her türlü alışveriş merkezlerine istediğin gibi girip çıkabilirsin.
Daha dün 212'ye gittim arkadaşlarımla 2 araba olarak, güvenlik yanaşıp bagajı açmamı istedi derhal açtım + İSTEPNE'yi de bagajdan almamıştım hatta. Yanıma yaklaşıp (Aracınızda LPG varmı?) diye sorduğunda tek söylediğim; Bu araca lpg takılırmı şahin mi zannettin dememle birlikte buyrun geçebilirsiniz beyfendi dedi ve girdim güzel güzel ve çıktım. Hiç problem olmaz kafanı bu tür şeyler ile yormamanı tavsiye ederim abi, taktır LPG'yi tadından yenmez o zaman arabadan inmek istemezsin çünkü üzmüyor seni yakıt olayı, bana kalsa arabanın arkasına 2 yorgan atıp yatıcam
GFXStyle teşekkür ederim açıklama için. 2008'den bu yana aracım benzinliydi sıkıntı çekmedim yakıt konusunda ama şimdi evi biraz daha uzağa taşıyınca satıp satmama arasında gidip geldim sorunum sadece yakıt yoksa araç yıllardır nerelere gitmeme rağmen tık demedi. Bu arada bazı sorunlar var mesela benzinden gaza geçerken motorun durması vb. Bu ve benzeri sorunları hiç yaşadın mı?