Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
harika bir gündü herkese teşekkürler.mert ellerine kollarına sağlık mangalla uğraştın yavrum.ve sonradan gelen havayada teşekkürler kızım ile ilgilendiği için mekanın kullanımıma açan volkan ve eşi özlemede teşekkürler
gelen herkese teşekkürler çok keyifli bi gündü benim için..
umarım alkol limitlerini aşanlarımız sağsalim evlerine dönerler..
aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldım yeni girdim sayılır eve.Umarım eğlenmişsinizdir dicem tabi eğlenmemek imkansız o ortamda
Cezmi ve Mert abi eve sağlam gitsinler de.. :S :S
keşke siteye girseydim istanbuldaydım 6 da çıktım istanbuldan şimdi geldim eve haberimde olmadı organizasyondan uğrardım en azından
super bı gundu çok teşekkur herkese.. bız geldık ama kalanlar orayı bırakmaya pek nıyetlı değildi =)
aynen biz geldik ama ordakiler sanki yeni başlıyodu
çok güzel bi akşamdı.özellikle atışlardaki başarımı tebrik etmenizi beklerdim burada can ve özgür =)
mert o kafayla ekleyemez zaten gece)
mert abide cezmi abide zom olmustu
Bence sen içmeden zom olmuşsun Özgür bizim bir şeyimiz yok az sonra Cezmi abide cevap yazar bu konu ile ilgili olarak muhtemelen
bilemiyorum valla
cezmi abi makinayı cıkarmıs vuruyodu her yere
bilemiyorum valla
cezmi abi makinayı cıkarmıs vuruyodu her yere