Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yoğun istek üzerine planlı Anadolu Kavağı

mert abi forumda ya kesın koyar resım =)

harika bir gündü herkese teşekkürler.mert ellerine kollarına sağlık mangalla uğraştın yavrum.ve sonradan gelen havayada teşekkürler kızım ile ilgilendiği için :D mekanın kullanımıma açan volkan ve eşi özlemede teşekkürler

Rica ederiz yavru kuşum benim için zevkti afiyet şeker olsun

gelen herkese teşekkürler çok keyifli bi gündü benim için..
umarım alkol limitlerini aşanlarımız sağsalim evlerine dönerler..

Alkol bizi açık havada etkilemiyor hep sarhoş olmak istiyorum ama olamadığım için rol yapmak zorunda kalıyorum merak etmeyin siz :)

aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldım yeni girdim sayılır eve.Umarım eğlenmişsinizdir dicem tabi eğlenmemek imkansız o ortamda:)

Sana bir de buradan şerefsizzzzzzz demek istiyorum Gökhan......

Cezmi ve Mert abi eve sağlam gitsinler de.. :S :S

Evdeyiz Yiğit merak etme :)

keşke siteye girseydim istanbuldaydım 6 da çıktım istanbuldan şimdi geldim eve haberimde olmadı organizasyondan uğrardım en azından

Ah be Berkanım ciddi misin sen ya :(

super bı gundu çok teşekkur herkese.. bız geldık ama kalanlar orayı bırakmaya pek nıyetlı değildi =)

Valla kalkın demesem daha oradan incirbozan a gitmeye niyetli idi Cezmi abi de neyse başka zamana erteledik :D

aynen biz geldik ama ordakiler sanki yeni başlıyodu:D

Başladık ve ancak bitti :D

çok güzel bi akşamdı.özellikle atışlardaki başarımı tebrik etmenizi beklerdim burada can ve özgür =)

O başarının aynısını tek atış yapabildim ama tek atışta 12 den olarak tamamlamış biri olarak bende isterim o zaman :D

mert o kafayla ekleyemez zaten gece:))

Benim kafamda bir şey yokda pilleri şarj etmekle uğraşamam şimdi :D

mert abide cezmi abide zom olmustu:D

Bence sen içmeden zom olmuşsun Özgür bizim bir şeyimiz yok az sonra Cezmi abide cevap yazar bu konu ile ilgili olarak muhtemelen :D

Bence sen içmeden zom olmuşsun Özgür bizim bir şeyimiz yok az sonra Cezmi abide cevap yazar bu konu ile ilgili olarak muhtemelen

bilemiyorum valla
cezmi abi makinayı cıkarmıs vuruyodu her yere:D

çok şükür evdeyizde
cezmi abi bi ara emanetle cama vuruyodu:D:D

cezmi abi zaten biraz daha kasarsam hayattan banlıcak:D:D

Cezmi abi zaten yapmış olduğu tezahürattan dolayı kara listeye aldı açık bekliyor :D

Horonda teptik yapmadığımız birşey kalmadı sanırım... =)

Geri
Üst Alt