Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
valla mazdanın bu zamana kadar ben kötü bi aracını görmedım kendı fıkrım bu. iç ve dış tasarımı gayet benı tatmın etmıstır fakat. o standandrttakı bı araba mısal 2003 2004 bı mazda 3 26 bın lıra ya alıcı bulabılıyor. o kadar pıyasasız olmasının nedenı fazla tutulması heralde ben ankarada fazla göremıyorum. bırde kıa var bunla başa baş gıden onların ceedler rıolar tasarım ve konfor acısından cok guzel. sadete gelırsek mazda 3 eger 45 60 arası bısey olursa ıyı olur. fakat 70 bın lırayı bulursa sanmıyorum kımse almaz sonucta o paraya i30 alınabılır golf 4 vs vs. ama 45 50 bın arası gıderse pıyasada cogalır
70 bin olacagini zannetmiyorum ellerinde patlar ama mesela 57 - 60 arasi orta donanim alinabilirse ki bence daha assagi bir rakam olacak alinacan en guzel arac OLABİLİR
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi