ULU
Kayıtlı Üye
Çinkolar pesini bırakmasin abi ☺Ben bu yılbaşında tombala çekeyim diyom![]()
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çinkolar pesini bırakmasin abi ☺Ben bu yılbaşında tombala çekeyim diyom![]()
Yilbasinda GOP da arac icinde tv seyredek..benim her yilbasi degisik yerlerde girmek gibi bir talihsizligim var![]()
![]()
![]()
Kafa güzel herkes yilbasi diye bagiriyor mekan galeria otoparki ne alaka etrafina bak 6 tane sap..otoparkta Nastasya kinski olmaz tabine isim var orda nasil geldim hala cözemedim
![]()
![]()
Burda Bitmez..[/QUOTE
Dayıcım gel senle biz o gün camiye gidip tesbih namazı kılalım![]()
️ Aşk-ı Şehir Eskişehir
️
Bende testi kebabi diye okuyom..tesbih namazi ne ola ki..her evde kılına bilir namaz ise 2 rekat şükür namazi kılıp gece abdestsiz yatmayalim teyeccüte kalkalim melekler bizi muhafaza altina alir.isimiz rast gider.afedersin kırmızı don felan batı icadi bir numarasi yok![]()
sonrasi kolay bismillah deyip kalk Allahina sükret haram dan uzak dürüst yaşayınca zaten her soru cevabini buluyor.icimizdeki merak ettigimiz sorular aydinlaniyor.icimizde Allah ve resulullah ehlibeyt sevgisi olsun insallah..degil bir sene bir ömür işimiz rast gider Allahın izniyle..işin özü hayatin sifresi cok basit.
Önce ailemize kaliteli vakit ayiralim gölgemiz huzurlarıdir..
Dost bulur bir yerde nasilsa bizi mesafeler engel degil..bizim menzilimiz dostadir..
Nerden geldik bu konulara icimj döktüm valla hadi selammetle![]()
![]()
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi