kurtbil
Kayıtlı Üye
işlemler tamamlandı..triger+devirdaim+bilyalar+v kayışı işlemleri sonrası, kopmuş olan salıncak burçlarını da değiştirdik..karterden yağ damlıyordu, tornacı diş açtı, yeni karter tapası taktık, araç 90 bin e yaklaştığı için, yağı ve yağ filtresini de değiştirelim dedim..arka tekerde ıslık sesi vardı, fren pabuçlarını söküp traşlayıp tekrar taktık..sonuç olarak, lastikler dışında sorunsuz hale geldi araç..tüm işlemler 700 tl tuttu..
Can ve Serhat'a ayrıca teşekkürler, bundan sonra km bakımlarını da vw tech te yaptırırım artık..
not: Can, hep söylediğin motul yağı ilk kez kullanıcaz bakalım
memnun kalmana sevındım valla ıyı b ustayla calısmıs olursun bundan sonra ılkan abıde ıyı b musterı kazanmıs olur
Yag konusunda motulu egede ekmek banıp yıyolar duymadın mı hıc saka b yana arabam varken bende motul kullanıyordum ayrıca cevremdekı cogu kısı de bu markayı kullanıyor gayet memnunlar,arkadasımın 1.9 tdı cuprasındada kullanıcaktık ama bakımları o maslaktakı ustamızda yaptırmıstı motulde her yerde bulunmadıgından deneme sansımız olmamıstı sen dıger bakım geldıgınde yorumu yazarsın buraya