Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bu scirocco konsolu değil. sciroccodaki değiştirilmiş eos konsolu.
alp senin ilk aracın bundandı değilmi
Evet 2004 VW Sharan 1.9 TDI 130 6 ileri Highline idi.
MPV ler avrupada çok tercih ediliyor. Çünkü ucuzlar, bol hacimliler, ekonomikler, ve bol donanıma sahipler. Amaçları zaten aile arabası olmak.
Aracın çoğu araçta bulunmayan donanımlarına gelcek olursak:
360 derece dönebilen tam deri ve katlanabilir koltuklar ve koltuk ısıtma, 3 sıra koltuk, her koltukta 2 tane kolçak, Buz dolabı (soğukmalı torpido vs. değil bildiğiniz buz dolabı), bi-xenon farlar ve far yıkama, iki komple ayrı klima sistemi, boyalı-karartılmış arka camlar, + Bildiğimiz Highline donanımları..
Önyargılı davranıp gurbetçi arabası diye belki içine bile hiç binmediğiniz arabaları kesip atmayın.
Evet 2004 VW Sharan 1.9 TDI 130 6 ileri Highline idi.
MPV ler avrupada çok tercih ediliyor. Çünkü ucuzlar, bol hacimliler, ekonomikler, ve bol donanıma sahipler. Amaçları zaten aile arabası olmak.
Aracın çoğu araçta bulunmayan donanımlarına gelcek olursak:
360 derece dönebilen tam deri ve katlanabilir koltuklar ve koltuk ısıtma, 3 sıra koltuk, her koltukta 2 tane kolçak, Buz dolabı (soğukmalı torpido vs. değil bildiğiniz buz dolabı), bi-xenon farlar ve far yıkama, iki komple ayrı klima sistemi, boyalı-karartılmış arka camlar, + Bildiğimiz Highline donanımları..
Önyargılı davranıp gurbetçi arabası diye belki içine bile hiç binmediğiniz arabaları kesip atmayın.
beni ne kadar tanıyorsun da ön yargılı olduğumu biliyorsun ? bana göre bu, benim fikrim bu.bana göre hepsinin içi aynı.
burada marka fanatikliği yapmayan az sayıda insandan biriyim.yeni E serisi diye konu açılsa oradada aynı şeyi yazardım C serisi ile içi aynı hepsinin birbirine benzemeye başladı içi diye.VW e laf söyleyince bi savunma durumu oluşuyor herkeste.