Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Daha 2. ele düşmedi.Bizim müdürde 2007 passatını satıp, yeni dizel toledo alacak...
yok abi aklımda sözüm olsun ikiside aynı zaten abi ama toledo daha bi yayvan duruyor yolahalil stickerleri ihmal etme haa. sen anladın onu
bu arada toledo da rapidde aynı. ikiside pişman etmez kanımca.
dün görüştük halille burak pozantıdan geçti, rüzgar gibi:ferrari ben söyledim söyleyeceğimi artık kendisi yapacakdımı abı hala stıcersız gezınıyor @halil001
abı kendısı baya hızlıdır her konuda bak stıcer konusundada hızlı cıktı evet abı soylıycegını soylemıssın bende ona soylıycegımı ustune katarak soledımdün görüştük halille burak pozantıdan geçti, rüzgar gibi:ferrari ben söyledim söyleyeceğimi artık kendisi yapacak
burak tan alıyorum sticker ı bu arada soner abi bnm aracın üstü açık değil kırmızıda değil
halil ben öyle görüyom kardeş seni son model üstü açık spor arabalar yakışır kardeşime.abı kendısı baya hızlıdır her konuda bak stıcer konusundada hızlı cıktı evet abı soylıycegını soylemıssın bende ona soylıycegımı ustune katarak soledım
tamamdır ılk bulusmada stıcerını yapıstırırız senın aracı kırmızıya boyar ustunde acarız