okyanuserdem
Kayıtlı Üye
üretim günü ne zamanmış
Öğrenemedim maalesef
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
üretim günü ne zamanmış
wolksvogenimden baktiginda ne yaziyor baktiniz mi ordan? uretim tamamlanmissa limana sevk falan yazmasi gerekiyor?
orda bir sikinti var bnce uretim asamasinda diyor hemde temmuz basi burda olacak demeleri bana cok inandirici gelmediYok hayır hala üretim aşamasında gözüküyor
wolksvogenimden baktin mi tekrar hocam senin arac limana sevk ediliyor falan demesi lazim? limana sevk 1 hafta + 1 hafta yol + 1 hafta bayiye gelis uretildikten sonra en erken 3 haftaya geliyorYok hayır hala üretim aşamasında gözüküyor
orda bir sikinti var bnce uretim asamasinda diyor hemde temmuz basi burda olacak demeleri bana cok inandirici gelmedi
[doublepost=1497531088,1497429647][/doublepost]
wolksvogenimden baktin mi tekrar hocam senin arac limana sevk ediliyor falan demesi lazim? limana sevk 1 hafta + 1 hafta yol + 1 hafta bayiye gelis uretildikten sonra en erken 3 haftaya geliyor
O zaman hayirli olsun diyebiliriz en azindan yola cikti eninde sonunda gelir, hangi renk almistin xcellence degil mi?Bugün kontrol ettim araç limana sevk gözüküyor