Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni proje..

İşçiliği iyidir daha evvel downpipe- catback vs yaptırmıştım ama uzun süredir görüşmüyorduk bakalım :)

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Bana daha çok alt devir lazım abi. Yazılımla üst devirlerde fena değil. Ama o 1-2 hala cansız.
Soft yazılım yaptırdın mı kardeşim?
Alt devirler orta susturucu ve kat iptali ile oluşur. Bunlar yerindeyse alt devirler ölmez

Soft yazılım yaptırdın mı kardeşim?
Alt devirler orta susturucu ve kat iptali ile oluşur. Bunlar yerindeyse alt devirler ölmez

Soft var abi aynen. Egzoz sisteminde çift çıkış harici hiçbir oynama yok. Ama bu 1-2 arası geçişlerde hafif hissettiriyor ya biraz daha rahat kalksın istiyorum. Belki de 1.2 olduğu içindir bilermiyorum.

Soft var abi aynen. Egzoz sisteminde çift çıkış harici hiçbir oynama yok. Ama bu 1-2 arası geçişlerde hafif hissettiriyor ya biraz daha rahat kalksın istiyorum. Belki de 1.2 olduğu içindir bilermiyorum.
Kardeşim bu sprintbooster lar var gaz pedalı tepkimesini hızlandıran.. denedin mi?

merhabalar sistem çok iyi ama ses nasıl cıkıyor 1.2 araça orta son ıptal ettırssem aşırı ses alırmıyım? @LKTN hala çözemedinmi alt devirleri hava filtresi varmıydı sende? @memet_one abi sen bir dur hele mermi oldun ateş ediyorsun :) :) :)

merhabalar sistem çok iyi ama ses nasıl cıkıyor 1.2 araça orta son ıptal ettırssem aşırı ses alırmıyım? @LKTN hala çözemedinmi alt devirleri hava filtresi varmıydı sende? @memet_one abi sen bir dur hele mermi oldun ateş ediyorsun :) :) :)
Benim sistemde ses çıkmıyor kardo. Sese yönelik değil performans odaklı tabi o da öyle 10-15 beygir değil :) maksat görüntü olsun..
Ses istiyorsan downpipe yaptırman şart üstüne 60 ve üstü düz boru sona da iyi bir son susturucu..
Yoksa orta ve son susturucuyu iptal edersen özellikle orta susturucu downpipe olmadan iptal edilirse alt devirlerin ölür.
Ses de bana sorarsan iyi bir ses olmaz..
En iyi işlem downpipe (kat iptali düz boru ve son spor susturucu) olur..
Eskiden biz kat iptali yapar (sene 2003 arabalar da 306 Gti/ 106 Gti) sona da Remus/ Sebring bunlardan çakar devam ederdik bu düz borusu son susturucu iptali falanı bilmezdik ;)
[doublepost=1490788305,1490758866][/doublepost]IMG_5164.JPG Arkaya çift susturucu koymaktan vazgeçtik.
Gider Egzoz Mustafa abi kendinden çift çıkışlı Scricco lara takılan T egzoz koymaya karar verdik işlemler bitsin :) foto ekliycem inş..

Geri
Üst Alt