Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aldım kardeşim 1000 tl.
İşçiliği iyidir daha evvel downpipe- catback vs yaptırmıştım ama uzun süredir görüşmüyorduk bakalım
Soft yazılım yaptırdın mı kardeşim?Bana daha çok alt devir lazım abi. Yazılımla üst devirlerde fena değil. Ama o 1-2 hala cansız.
Soft yazılım yaptırdın mı kardeşim?
Alt devirler orta susturucu ve kat iptali ile oluşur. Bunlar yerindeyse alt devirler ölmez
Kardeşim bu sprintbooster lar var gaz pedalı tepkimesini hızlandıran.. denedin mi?Soft var abi aynen. Egzoz sisteminde çift çıkış harici hiçbir oynama yok. Ama bu 1-2 arası geçişlerde hafif hissettiriyor ya biraz daha rahat kalksın istiyorum. Belki de 1.2 olduğu içindir bilermiyorum.
Benim sistemde ses çıkmıyor kardo. Sese yönelik değil performans odaklı tabi o da öyle 10-15 beygir değil maksat görüntü olsun..merhabalar sistem çok iyi ama ses nasıl cıkıyor 1.2 araça orta son ıptal ettırssem aşırı ses alırmıyım? @LKTN hala çözemedinmi alt devirleri hava filtresi varmıydı sende? @memet_one abi sen bir dur hele mermi oldun ateş ediyorsun