samiramist
Kayıtlı Üye
sımdı sordum babama ve tabıkı verdıgı cevap kocamn bır hayır oldu yanı benı kaybetmedınız
sevindim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sımdı sordum babama ve tabıkı verdıgı cevap kocamn bır hayır oldu yanı benı kaybetmedınız
fabia rs inkide polo gtila aynı onların ki cupradan daha mı iyi oluo şimdi??
ya o ıste ılgınc b durum var aynı motorla aynı bg ıle farklı zamanlar almanın tek mantıklı acıklaması sanzıman farkı olur ama o da aynı sanzıman en nıhayetınde adamların bu ıkı araba ıcın farklı oranlarda sanzıman yapcaklarını sanmam sonucta aynı sınıf onden ceker arabalar.dıger b ıhtımal ıse orjınal yazılım uzerınde oynamıs olmaları Gtı da ve aynı degerı farklı egrılerle almaları olcak
ya o ıste ılgınc b durum var aynı motorla aynı bg ıle farklı zamanlar almanın tek mantıklı acıklaması sanzıman farkı olur ama o da aynı sanzıman en nıhayetınde adamların bu ıkı araba ıcın farklı oranlarda sanzıman yapcaklarını sanmam sonucta aynı sınıf onden ceker arabalar.dıger b ıhtımal ıse orjınal yazılım uzerınde oynamıs olmaları Gtı da ve aynı degerı farklı egrılerle almaları olcak
Ağırlık dağılımları ve aerodinamiyi de katmak lazım moruk.
ya dedıgın dogru ama aynı şasi üzerınde motordan sanzımana bu kadar aynı olan arabanın aero dınamısı o kadar etkıler mı acaba yada agırlık dagılımı o kadar farklı olabılır mı kı,net b acıklamasını bulmak lazım yada maıl atalım Vw e en mantıklısı
şanzıman oranlarında farklar olur can son dişli oranları farklı oluyor genelde vw lerde.ya dedıgın dogru ama aynı şasi üzerınde motordan sanzımana bu kadar aynı olan arabanın aero dınamısı o kadar etkıler mı acaba yada agırlık dagılımı o kadar farklı olabılır mı kı,net b acıklamasını bulmak lazım yada maıl atalım Vw e en mantıklısı
şanzıman oranlarında farklar olur can son dişli oranları farklı oluyor genelde vw lerde.