songukhu
Kayıtlı Üye
rakıplerıyle karsılastırıldıgında tek avantajı astra j nın yol tutusu.Biçokkez roll yaptık 1.4t ıle her defasında gectım ama yol tutusuna laf yok.harıka..kımılerıne gore ıcı cok guzel.buna gorsellıkte kattıklarından goze hos gelıyo ama bana gore guzel degıl.cunku sadelık ıstıyorum kargasa degıl.okadar cok dugme warkı rahatsız oldum surerken hakım degılım..ayrıca arkadasımın aracında ekran da var ekstra olarak.dokunmatıgıne ulasmak okadar sıkıntıkı.one dogru sankı camdan bsey alacakcasına rahatınızı bozup uzanabılıyosunuz.konumunu hıc begenmedım..1.6 motorlu olan full+full alan bır abı wardı bu kıs karda arabaları temızlerken arkadasımla oda geldı.adam bın pısman hersey war arabada tamam ama cok yakıyo ve gıtmıyo sıkıntı yasayabılıyorum yolda gıderken hızlanmam gerektıgınde guwenemıyorum falan demıstı.4-5 ay da satamadı arabayı.pıyasasını bılmedıgımden cok mu ıstedı bunu kestıremedım ama dusuncelerım bunlar.yol tutuşu harıcınde bır artısı yok akranlarının içinde.görsellıgıde gayet guzel.ama yakan ve bastıgında gıtmeyen bır araba nekadar dusunulur benım sahsı fıkrım cok zor.Bazı arabalara yaktıgı yakıt haramdır bu motor secenegınıde buna dahıl edebılırız.kaldıkı 1.4 140 bg de de ole tsi kadar yakıt tasarrufu sağlayamıyor.kaynagım yakın arkadasımın arabasıdır.