arthur
Kayıtlı Üye
kazım saçı dert etme hallederiz bizim işimiz55 oldum yaapuhaha 60 olsam saç bile cıkar belkii
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kazım saçı dert etme hallederiz bizim işimiz55 oldum yaapuhaha 60 olsam saç bile cıkar belkii
puhahapuhaha sene 1959 dan berii gökhan reisin saçlarını istiyorum ben uzadıki şimdii nakil kaça patlar bizeekazım saçı dert etme hallederiz bizim işimiz
sen aileden siz sırf çok istiyon diye millete hava at kimse seni kızdırmasın diye beleşagaya beleşpuhahapuhaha sene 1959 dan berii gökhan reisin saçlarını istiyorum ben uzadıki şimdii nakil kaça patlar bizee
o degilde soba konusu benim şaç konusuna nasıl geldi puhahapuhaha bilet bi tutsun belime kadar uzatacamm puhahapuhahasen aileden siz sırf çok istiyon diye millete hava at kimse seni kızdırmasın diye beleşagaya beleş
inşallah tutarda uzatursıno degilde soba konusu benim şaç konusuna nasıl geldi puhahapuhaha bilet bi tutsun belime kadar uzatacamm puhahapuhaha