Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
neye göre scirocco açıklarsan sevinirimscirocco!
Valla aslında en iyisi oda onun için bi tane petrol sahibinin kızıyla evlenmem lazımRcz de o direksiyon varken asla binmem ben olsam 2. El leon cupra alırım hepsini sollarım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende vardı ş.içi 9 -10 lt tüketiyordu, o güce normalValla aslında en iyisi oda onun için bi tane petrol sahibinin kızıyla evlenmem lazım
Tabi sen hiç gaza dokunmuyodun galiba 2. vites rolantide mi gidiyodun ??Bende vardı ş.içi 9 -10 lt tüketiyordu, o güce normal
İşte herkim olursa olsun dayanamaz ve altındaki cupra'nın gücünü hissetmek ister.. Yani ben olsam dayanamam ve sürekli basmak isterim ki buda bana pahalıya mal olurNormal kullanım benim dediğim. Tabiki her dk basmak gerekmiyor , o durumda zaten üst limit yok 16 -17 rahat yakılıyordu. Her araç basınca çok yakıyor şuan ki dizel aracımda normal 6-7 basınca 9-10 lt